Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temp D3d Vip !

ShaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spamerze...Wypie** może 2 z wszystkich twoich haków działały i jeszcze kopiowane z innego forum..Więc jeżeli chcesz pospamować wypierd*** na warrock.com.pl!!

Pozdrawiam cię ...środkowym palcem

Close Topic bo zacznie się spam

Specjalista
Opublikowano

@topic nie widzę tutaj vip opcji... ale dobra... som czampsy to siem koledży pijafki ucieszom... wirós pewnie jest spowotowany indżektorem.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

To Trzeba Odpalac Przez Injectora Dobrze Ze Mi Powiedziales Bo Juz Pol Godziny Drapalem Sie Po Dlowie Myslac Co Tu Z Tym Zrobic !! :P !! Pfff !! Zal !! A Ty Shad Przestan W Koncu Robic Temat Na Temacie I Wrzucac Gownianego Hacka Za Gownianym !!

@Edit Wlaczylem To Cos Przez Inny Injector I To Jest Hack Sprzed Ponad 30 Dni Wczesniej !!

http://s3.bitefight.onet.pl/c.php?uid=162608 ----------------> Dla Ciebie To Sekunda Dla Mnie Troszke Wiecej !!

Opublikowano

Fast all-szybkie zabieranie flag, odnawianie amunicji, życia i naprawa.

Chams-postacie są w jednym jaskrawym kolorze.

------------------------------------

by Mateq

off

Opublikowano

Kurwa Shad 5% twoich hacków tylko działa i to beznadziejne - nie wstawiaj takiego syfu bo już mnie zaczyna to wkurwiać - a i nie pisz że ty robisz dobrą robotę bo wstawiasz hacki - taki syf to i ja mogę powstawiać ale nie o to chodzi by zasyfiać forum!!!!!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Zasyfiac to se dom mozesz ... :D mi dziala nie wiem czemu wam nie :D i all moje cheaty dzialaja noobie !! ty mnie tez wkurwia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...