Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pomoc ze skillami

Rysiu11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak - soldier lvl 30 - bronie - jack's cloudmaker i tommy typewriter. Mam na zbyciu 5 HP - nie wiem jak je włożyć. Bo oczywiście 5 CM, 5 BS, 1 6th sense. Lepiej włożyć wszystko w grenade spam, czy GS 1 a Burning Bullets 4 ? Podajcie budowę swojego soldiera, lub doradźcie coś ;)

Opublikowano

ja mam 22 lvl m 16 ten piracki pistolet granat 5 cm 5 bs 1 6th sence 1 bb i tobie tez tak radze zrobic kup granat bo ten 1 granat dziala jak kilka z gs strasznie oslabili ten skill

Opublikowano

30 lvl i takie bronie !?

Ciężko coś dopasować podczas gdy masz takie uzbrojenie.

Yyyy ... "takie bronie" to znaczy jakie ? Między Tommy Typewriter a jego super wersja nie ma praktycznie różnic -.-

Opublikowano

45 naboi, częstsze krytyki.

Chodziło mi bardziej o piracki pistolet, raczej nie używa się go na soldzie :/ Jeżeli już, to dodaj w gs, będzie to pełniło funkcje odstraszania camperów, którzy z takim doborem broni, nie powinni mieć większych problemów aby Cie zdjąć :/

Aczkolwiek, gs ma sporą rozrzutność, i na dalszy dystans trochę ssie, pod nogi też niezbyt się opłaca rzucać, gdyż zamin wykonasz tą operację, przeciwnik Cie zabije... No właśnie, i tak źle i tak niedobrze.

Opublikowano

nie rozumiem cie piracki pistolet jest pro bierzesz najpierw pistolet potem granat granatem rzucasz pistoletem strzelasz w leb albo w okolice wlaczasz bb i dobijasz

Opublikowano (edytowane)

1vs1 z soldem (sr smg + lr pistol, 30vl) leżysz i kwiczysz. Nawet nie zdążysz rzucić granatu, tym bardziej przy gunnerze, leg it, i traf w głowę, nawet jak trafisz 150hp + hs+ ew.FF i także leżysz :/

Jest on użyteczny na mando, ew/ gunnerze, ale nie zbyt na soldzie. Chętnie zobaczyłbym statystyki bohatera kolegi "Rysia".

Edytowane przez Googlus
Opublikowano

1vs1 z soldem (sr smg + lr pistol, 30vl) leżysz i kwiczysz. Nawet nie zdążysz rzucić granatu, tym bardziej przy gunnerze, leg it, i traf w głowę, nawet jak trafisz 150hp + hs+ ew.FF i także leżysz :/

Jest on użyteczny na mando, ew/ gunnerze, ale nie zbyt na soldzie. Chętnie zobaczyłbym statystyki bohatera kolegi "Rysia".

Pirate pistol jest bardzo dobry, trzeba go umieć używać, niemal zawsze przy strzale w tułów masz 45 dmg, a przy strzale w głowe od 63 do 79 ! Więc nie gadaj mi bredni że nie mam szans z takimi broniami

Opublikowano

Wiem co to jest, sam go używam na mando

To jest ukryta treść, proszę

:)

Jest dobry, jednak na wielu znaczących serwerach zakazany, skoro dobrze Ci się nimi gra, to ja milknę. Powodzenia z doborem umiejek :)

Już mam, BB 5, CM 5, BS 5 I tu ostatni punkcik i nie wiem na co go dać, GS czy 6TH sense ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...