Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ale o co chodzi z działem modding ?

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dział został stworzony dla osób, które interesują się modyfikowaniem gry lub serwera.

Wszelkie pytania lub problemy związane z tym będą rozwiązywane przez osoby, które mają w tym pewne doświadczenie.

Pozdrawiam,

EXPmIpC.gif

Opublikowano

o.O fajnie fajnie ,a tamte starsze tematy o tym zostaną przeniesione do tego działu czy nie?

Dużo świeżych nie ma teraz, ale wszystkie stare pozamykane to trudna sprawa aby przenieść, poczekam na odpowiedź kokosza ;) - Już jest :D

A nowe tematy będą tutaj przenoszone.

@UP

Noo :D

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł gdyz bedzie przejrzyściej na forum i latwiej bedzie mozna wszystko wychwycic! Pozdrawiam!

add.png

Opublikowano

kokosz, mam pytanie co do działu:

Czy developerzy pluginów do serwera mogą tutaj udostępniać stworzone przez siebie pluginy? Które będą ciągle aktualizowane ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Chociaż tak, ale i tak sądzę że Media i Download to najlepszy pomysł.

Btw. nie mamy praw w tym dziale >.<

Właśnie to zauważyłem w tym samym czasie. xD

Nie ma forum prowadze przez... Już zgłosiłem ten fakt do kokosza.

Opublikowano

Błagam nie zasypujcie tego działu jakimiś modami które nawet nie są wasze.

Myślę że ten dział powinien być ogólnie przeznaczony do pomocy z pisaniem modów,nauki javy itd

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Błagam nie zasypujcie tego działu jakimiś modami które nawet nie są wasze.

Myślę że ten dział powinien być ogólnie przeznaczony do pomocy z pisaniem modów,nauki javy itd

Dlaczego nie. Dział jest poświęcony ogólnie modowaniu serwera i gry, mody też powinny być. Teraz mamy spam "szukam, bo mi google zbanowało"

Przydałby się spis dodatkowo.

Opublikowano

Geoning,właśnie chodzi mi o to.

Dzieciaki robią tematy bo im się na google nie chce wpisać frazy "toomanyitems 1.8" i tak dalej.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Geoning,właśnie chodzi mi o to.

Dzieciaki robią tematy bo im się na google nie chce wpisać frazy "toomanyitems 1.8" i tak dalej.

Zróbmy porządny spis z modami, a za takie durne pytanie "szókam iksreja, po mi gógle spanofaly ajpi", bym dał warn'a. ^^

Ale bez przesady, może w przyszłości się nauczą, ale może za to na górze taką wiadomość dla tych co szukają moda... z odnośnikiem do spisu.

Arcymistrz
Opublikowano

Ja pierdziele ale po co komuś szukać w google jak on woli wziąść i napisać na forum bo dostanie może coś lepszego do zaoferowania

Nie pierdolecie to po huj jest to forum jak 3/4 użytkowników ''Spierdalaj do google" "googli nie masZ? " wkurwia mnie takie coś

Ogar .

co do Geo

to znajdź kogoś kto zrobi taki spis ...

Jak by tak było to wtedy dawali by albo prosili o pomoc i spamowali w tym temacie a mody później usuwali

Tylko kto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...