Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Brak ładującego sie Hs-a

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem. Pobralem instalke gry ze strony (eu). Zainstalowalem wszystko pieknie, ladnie. Wlaczam gre i klikam Game Start. Wylacza sie to okienko i teraaz powinien ladowac sie hack shield a nic nie wyskakuje. Nic kompletnie nie ma. ! Kto pomoze dam + lub 5 ! Prosze was bo chce pograc z kolegami. Pozdrawiam. ;<

19.png

Opublikowano

Może ci coś wyskakuję? Jak tak to daj ss lub ci się coś źle pobrało i musisz od nowa. Spróbuj uruchomić jako admin.

Opublikowano

Ale ja mam xp i nie mam czegos takiego. Posluchaj. Wlaczam gre I taki ekran i tam homepage registration itp. tam jst na pomaranczowym polu game start. Klikam to i nic sie nie dzieje. Reinstall robilem, resetowalem kopma. Moze to od hackshielda?

Pomoze ktos? :X

19.png

Opublikowano

Wyłącz AntyWira może ci coś blokuje... Mój kolega miał taki sam problem, nie włączała mu się, ponieważ miał grę blokującą HS.

Opublikowano

Czekaj sciagnelem jakis engine.exe wrzucielem do folderu z gra ghame start czekalem chwile i zaczal sie ladowac hack shield i wyskoczyl problem " Debugger activiti has been detected. Close the debugger first, then run the program again " Czyli debuggera mam wylaczyc? Ale jak to zrobic ?

Wrzucic ssa? Moze cos ci do glowy przyjdzie ?

19.png

Opublikowano

reisntal gry na ina partycje jak to nie pomoze to tylko format bo innej mozliwosci nie widze...chyb aze poprostu masz wolny procesor i zanimk uruchomi cie gre to minie troche czasu..wlacz ca i zobacz czy proces engine.exe jest uruchomiony...jak jest to znaczy ze procesor nie wydala i raczej na nim sobie nie pograsz...

Opublikowano

Usuń CA z dysku i wyczyść wszystkie pozostałości z CA.Pobierz nowego klienta i ściąg wszystko jeszcze raz.Wyłącz zaporę systemu windows.

Zgodzę się z @UP,jeżeli to nic nie zmieni to format.

Albo wejdz do folderu z grą a potem do folderu z hackshield i update - spróbuj zrobić update HackShield'a.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

mialem taki sam problem na samym poczatku, wylacz antywirusa, wyszysc ciasteczka, tmp itd pozniej wejdz w folder z shieldem w combacie i zrób update i powinno wystartowac

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

hmm zrobilem tak jak powiedzial headshot. Usunelem cisateczka wylaczylem antywirusa, usunelem wszystkie pliki i fokdery z gra i instaluje od nowa na inny dysk. ;] zobacze ajk zadziala to git. ;]

19.png

Opublikowano

dobra wlacztlem gre ladowal sie patch.. zaladowal sie i game strat i nic. dupa !!!!! nic sie nie wlacza... mogl by ktos wrzucic na jakis hostin np. megaupload.com swoj folder hackshield i engine.exe?? prosze was !!!!!

19.png

Opublikowano

Proszę.

http://www.speedyshare.com/files/30637895/Engine.exe

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=f6251ab46e7d20b1a46eea6b2cd235a9-1317984350

http://www.speedyshare.com/files/30637891/HSUpdate.exe

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=1eb3dc02134f4fd9e61758039fc5ed52-1317984384

Opublikowano

sobo takie rady to sobie wpierdol w buty....

kurde nie chce mi się lookać do folderu CA ale tam w folderze HS powinien być ostatni patch usuń go to Ci się pobierze od nowa

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...