Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkarpacki OTS

Roniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Jak macie jakieś bugi albo hacki typu kopiowanie golda na Podkarpackim OTS to podzielcie się i zamieszczajcie linki z takowymi hackami bądź też bugami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dał bym Ci bota na uhanie ale widze ze jesteś amatorem!!

Czytając twoje posty zauważyłem że Ty tylko prosisz o boty a nic jezcze nie dałes od siebie.

To forum nie tylko na tym polega!!

Zawsze trzeba cos dac od siebie

Opublikowano

@Lord Makin

Bota na uhanie przeciez można sobie załatwić od zaraz. wystarczy tibia auto na 7.6 lub inny bot, których jest bardzo wiele.

e8k1et.gif
Opublikowano

oki napisze jak sie uchac za pomocą Tibi Auto (dla niewiedzacych w OTSie Podkarpackim sa zmienione runki) ;p

wchodzisz do folderu z Tibią Auto i wchodzisz w folder "mods" nastepnie otwierasz przez notatnik "tibiaauto-items.xml" i klikasz "Ctrl + F" wpisujesz tam "Ultimate Healing" i klikasz szukaj. Po lewej stronie bedzie napisane Id runki. Wystarczy podmienic je na to id: 0xc58

Opublikowano

Może i prosze i nie daje swoich.Nie jestem taki "pro" jak to powiedział Lord Makin i nie umiem robić wlasnych botów więc ich nie podaje,nie podaje też linków do botów typu; Tibia Auto,Tibia BotNG,bo poco komu link do bota,którego można znaleść na stronce google,szukasz i masz.Ja botów do Podkarpackiego szukałem okolo 35 minut.Nic nie znalazlem,ponieważ większość ludzi to zgredy i trzymają takowe boty tylko i wyłącznie dla siebie i tylko oni czerpią z tego korzyści,ja w tibie grać umiem i mogę obejść się bez bota,ale i tak THX dla ciebie Zooner.

Opublikowano
oki napisze jak sie uchac za pomocą Tibi Auto (dla niewiedzacych w OTSie Podkarpackim sa zmienione runki) ;p

wchodzisz do folderu z Tibią Auto i wchodzisz w folder "mods" nastepnie otwierasz przez notatnik "tibiaauto-items.xml" i klikasz "Ctrl + F" wpisujesz tam "Ultimate Healing" i klikasz szukaj. Po lewej stronie bedzie napisane Id runki. Wystarczy podmienic je na to id: 0xc58

Hmmm a jakby tak znalezc adres bolta, powerbolta, bursta albo kasy? One też są podmienione?

Opublikowano

Tak,mi najbardziej przyznam,że id crystal coin'a by się przydało,ale jak znajdziecie jakieś inne to nimi także nie pogardze.

Opublikowano

można ,ale TA nie da rady skopiować kasy.

PS: ma ktoś jakeigoś bota do rooka na APO? żeby jedł fooda ;d

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

CC na PC można zamieniać,o ilę mnie pamięc nie myli w banku,albo na specjalnym urządzeniu,które zamienia kase...

Więc jakby skopiować jeden CC i dać go na trade swojej drugiej postaci,a tamtą drugą postacią wrzucic to jeden CC na tamto urządzenie zamieniające

CC na PC i sprubować zamienic,mogło by się udać.Można zrobić ten sam krok,tylko,że zamiast wrzucać tego CC na urządzenie to można zamienic go w banku.Podaję te 2 metody,ponieważ nie jestem pewien,czy na APO jest urządzenie zamieniające kase,czy bank,w którym sie ową kasę zamienia.

• Dodaj nową pozycję...