Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Patch

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ chciał bym pograć w Warrocka ale trzeba pobrać patcha. A ja mam głupi internet z limitem 3gb na miesiąc i mi się ten limit skończył i internet ciągnie po 5kb/s ...

Jest jakiś ręczny patch żeby pobrać ze strony i zainstalować? Albo ten patch jest potrzebny nie dało by się go jakoś pominąć?

Liczę na szybką odpowiedź. Daje +/- jak kto woli za pomoc. Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie ma żadnego manualnego patcha, a nawet gdyby był to i tak musiałbyś go pobrać, a w twoim przypadku byłoby to niemożliwe skoro skończył Ci się limit. Jedyne wyjście to zgranie całego folderu na jakiś nośnik, chociaż sądzę że nic by to nie dało skoro skończył Ci się limit. Podczas gry też wysyłasz i ściągasz nazwijmy to "pakiety". Więc albo miałbyś ciągłe crashe albo straszne lagi.

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

No więc jedyne wyjście jakie widzę to żeby "ten" kolega zgrał Ci całego WR na jakiś nośnik ponieważ (sprawdzałem) nie ma żadnych manualnych patchy do WR, przykro mi.

BTW. nie wiem czy ktoś będzie skory Tobie do pomocy, jak tak dalej będziesz wynagradzał osoby które próbują Ci jej udzielić ^.^

@niżej

czyli problem rozwiązany? miłej gry życzę.

czy ja wiem, czy ja płaczę? Stosuje się tylko do tekstu 2pac'a, którego masz w sygnie.

@niżej niżej

popatrz na pierwszy post ^

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

Nie płacz, łap plusa ;d

Już sam pobrałem tego patcha. 6 godzin z prędkością średnią 6kb/s ...

edit// o ale szczota, minusa mi wlepiłeś ;<

Edytowane przez saints
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...