Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Anty Hack

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Spodobała mi sie gra bf3 i myślę nad napisaniem cheata do tej gry jednak nie mam pojęcia o orgin itp

może mi ktoś wytłumaczyć jaki anty cheat jest w bf3? co blokuje cheaty? jaki to steam i czy orgin robi za anty hacka?

dzięki tym info będe mógł napisać cheata do tej gry :) prosze o odpowiedzi

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

I po co chcesz to robić ? żeby psuć ludziom zabawę... to po pierwsze

a po drugie na BECIE już widziałem kilka ludzi którzy cheatowali, PB jest wyłączony a co EA za to robi ? cóż... BANA wstawia.

PS.

Ktoś już zhakował serwery i je przerobił że można było grać na Metrze w 64 osoby lub też 128, za wejście na taki serwer grozi BANEM na konto EA

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano (edytowane)

Killaz czy te forum jest poświęcone hackom/cheatom czy może praworządności i uczciwości? Bo jeśli nie wiesz że tu prosimy/wystawiamy/dzielimy sie cheatami to powinieneś zmienić te forum na:

www.katolik.pl

Co do tematu nie znam odpowiedzi na twoje pytania ale dobijaja mnie tacy ludzie jak mój przedmówca ...

Człowieku umiesz czytać napisałem tylko jedno zdanie że nie podoba mi się to ze muter chce psuć gre która jeszcze w pełni nie wyszła !

a reszta mojego posta opiera sie o PB i o tym co grozi za cheatowanie.

Tym sposobem chcesz nabijać posty ? mnie to bardziej dobijają takie niepotrzebne odpowiedzi, chcesz to załóż skargę albo załóż oddzielny temat i wylej swoje frustracje że Killaz sprzeciwia się tworzeniu cheatów

Peace !

Kto tu nabija posty ... ? Autor NIE pytał się co grozi za czitowanie(o ile się nie mylę w większości fps'ach o ile nie we wszystkich kara jest taka sama BAN) tylko jaki system blokuje/banuje za hacki. Resztę twojego postu skomentuję obrazkiem:

HomerSimpsonFacepalm.jpg

Nie mam ochoty już się z tobą napinać przez kabelek od internetu...

Edytowane przez sgt.Hobbit
pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Człowieku umiesz czytać napisałem tylko jedno zdanie że nie podoba mi się to ze muter chce psuć gre która jeszcze w pełni nie wyszła !

a reszta mojego posta opiera sie o PB i o tym co grozi za cheatowanie.

Tym sposobem chcesz nabijać posty ? mnie to bardziej dobijają takie niepotrzebne odpowiedzi, chcesz to załóż skargę albo załóż oddzielny temat i wylej swoje frustracje że Killaz sprzeciwia się tworzeniu cheatów

Peace !

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Musisz obejść Punkbustera + PB SS. Origin to tylko spyware (instalując go zgadzasz się na sprzedaż twoich danych trzecim osobom).

Bf3 jest łatwy do hacknięcia bo był leak plików serwerowych i tam wszystko jest. Jak chesz robić haxa w d3d to musisz mieć swoją baze na dx10. PB jest dosyć trudny do obejścia dla newbie ale jak chcesz, podczas bety możesz nawet zrobić unlimited ammo czy god mode lololol.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

okej czyli mamy PB :) dziekuje za informacje odrazu mowie że nie będe wystawiał cheatów byle komu do tej gry ;)

czyli tak mamy :

-D3DX10..

-PB

-Nowy SIlnik

-Steam od EA

nie będe ryzykował swojego cdkeya....

więc odrazu mowie że jak wyjdzie crack to będą cheaty :)

dzieki za wypowiedzi jak by ktoś miał dodatkowe info na ten temat pisać tutaj albo pw

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...