Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexevia [Dedyk]

InBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam plusika za prezke, niestety nie wbije poniewaz raty serwera mnie odrzucaja. Handlarze troche ubodzy jak na medium + easy...

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raty sa takie zebyście mieli szybka możliwość dropu itemków do misji za które są bardzo cenne nagrody .

Serwer jest narazie OFF.

Otworzymy go pomiędzy 20 a 21.

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

i tak nie kupie broni w is, ale serwer nie zarobi,

a ja mam pomysl na dobry zarobek serwra ;d

wysylam sms na kody z telefonu ojca, same za 25zl bo za tel ojca placi firma i moze dzwonic ile chdce

pozniej selne kod za 25zl sobie za doladowanie 5zl i ja zarobie 5zl i serwer 25zl ;d

Opublikowano

jak ma spam to nawet nie odpisuje chyba proste a nie jedzenie panienek "" za ile serwer'" "" możecie sie pośpieszyć "" " ejjjjjjj noo grać chcemy" " włącz serwer "

to co sie dziwić ze wyłączył gg albo nie odpisuje ^^

Opublikowano

i tak nie kupie broni w is, ale serwer nie zarobi,

a ja mam pomysl na dobry zarobek serwra ;d

wysylam sms na kody z telefonu ojca, same za 25zl bo za tel ojca placi firma i moze dzwonic ile chdce

pozniej selne kod za 25zl sobie za doladowanie 5zl i ja zarobie 5zl i serwer 25zl ;d

Serwer zarabia tylko połowe dotpay zżera sobie drugą połowe...

Ja osobiście nigdy nie korzystam z is'u na privach ale jest on potrzebny

każdy pisze że is zbędny nie powinno go być to niech taki dziieciak wykupi sobie dedyka opłaci prąd i jego co miesiąc czy tam rok.

W Is mogą być bronie i zbroje ale nie te na ostatni lvl tylko początkowe np. bojowe i stalki ale już bez hwangów.

Opublikowano

Wiem, że serwer jest długo OFF, ale ja wole poczekać.

Na serwer warto wbić, ogarnąć co nowego itd ;p.

Raty "odstraszają", ale różnie z nimi bywa na priv-serwerach...

Pozdrawiam ;p

­

Opublikowano

Start pomiędzy 17-22...info od TGA...Kto ma Jego GG ten sam widzi, więc nie piszcie, kto ja jestem i skąd to wiem...tylko Was informuje, żebyście zbędnie nie spamowali.

Co do tych statusów, to nie są one pobierane z MySQL, więc tak jak wpiszą, tak będzie. - to tylko moje przypuszczenia.

Opublikowano

Tak dodane zostały nowe chanele jest ich teraz aż 6 ! Myślimy że Dziś serwer ruszy . Przepraszamy za problemy sami nie wiedzieliśmy że tak będzie ale lepiej puźniej niż wcale .

Zapraszamy Na forum !

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Zapowiedzi shenzu i nasze były opisywane. To co dzieje sie z shenzu to nie lezy w naszym interesie. Mysle, ze dzisiaj ruszymy i pogramy - rowniez czekam na serwer i zaprasam pozostalych na cierpliwe oczekiwanie.

Opublikowano

przydały by się jakieś informacje o serwerze ,coś nowego bo nie wiem czy czekać dalej ..

Jest ktoś za tym aby napisali co dodali nowego na serwerze ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...