Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z ikonka clanu w grze

KaszubakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo popularny bug ;] ale nie ma czym się martwić powinno ci się niedługo pokazać znaczek klanu.

Większość graczy ma z tym problem ale to jest tylko wizualnie pokazane ponieważ na g1 masz klan.

Jak czas nie pomoże będziesz musiał poczekać do najbliższego UPDATE'a wtedy pojawi się już znaczek klanu ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

ehh... Gówno prawda.. Shadow , twoja odpowiedź już padła. A Ty nabijasz posta , gratuluję , po prostu , gratuluję...

Gówno prawda. KaszubakPL , jeżeli jednorazowo nie widzisz u kogoś znaczku klanu , to , to ustąpi po jednej , dwóch grach.

Jeżeli nie widzisz w ogóle znaczku klanu , to znaczy że musisz od nowa pobrać WarRock'a , nie ma innej opcji , miałem to samo do póki się nie denerwowałem i nie pobrałem odnowa gry.

Po ponownym zainstalowaniu gry, Znaczki były na swoim miejscu.

Istnieje hipoteza że przy systemach 32-bitowych przy bikini update , znaczki bezpowrotnie się usunęły i dlatego trzeba było od nowa pobierać Wr'a aby ponownie je zobaczyć.

Jeżeli to nie pomoże , uratuję Cię tylko ticket o pliki gry , bodajże nie dawno był taki Francuz , który miał podobny problem.

Napisał ticketa do supportu o pliki do gry ( Chodziło chyba o updater ) , i support mu przysłał wszystkie potrzebne pliki. ;) .

Pozdrawiam :) .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...