Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Segita Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam pewne pytanie bo nie wiem czy przypadkiem nie robię źle mojej hunterki,

chodzi mi oto że rozdawałem statystyki 3/4dex 1/2heal i czasami 1str .Używam bow a z tego co czytałem to bardziej polecany jest dagger full vit. do 80/90lvl'a z bronią na niski lvl (spamowanie skillami) a potem reset na bow/xbow

I właśnie chciałem się spytać czy nie będzie mi ciężko expić w późniejszych lvlach z tym bow'em (dmg nie jest jakiś zadowalający, mało krytyków)

Pt mam zawsze bo gram z kolegą i na razie trudno nie jest.

Więc jeśli robię coś źle to napiszcie mi czy zrobić nową postać i używać daggera i z jakimi statystykami.

Edytowane przez darus23
Opublikowano (edytowane)

Ja polecam ciut inny układ dla lepszego ataku, pakujesz staty pod broń na 20-30 lvl a potem full heal, zawsze te ponad 200 ataku więcej wpadnie. Skille wiadomo, dagger ma tylko 5 chyba :D

Edytowane przez TrueFaith
Opublikowano (edytowane)

No nie wiem, chyba się nie opłaca dawać w staty pod broń na 30lvl bo to ogromnej różnicy nie robi ponieważ nie powinno sie atakować normalnym atakiem bo to jest na prawdę cienki dmg (dagger to najsłabsza broń dla huntera) Z tego co wiem to powinno sie nią grać "Hit&Run" czyli walnąć tym jej boskim aoe i potem ze skilla sie cofnąć i znowu czekać na cd aoe. Może jakieś inne propozycje? hybryda jakaś albo cuś :P

Edytowane przez darus23
Opublikowano

Dziecko, po pierwsze to nie minusuj jak Ci się coś nie podoba bo jak ja Cie zacznę minusować to będziesz mieć - 5k repy... Po drugie, to tylko sugestia, i jakbyś nie wiedział Huntera atakuje fizycznym DMG które daje dajmy na to dagger. Po trzecie Poczytaj o hybrydach z daggerem, to są najdroższe postacie i najbardziej punkto-żerne bo ni to PvP ni to Exp a eq trzeba robić dobre... No ode mnie tyle i jak o coś prosisz to tego nie krytykuj, jak jesteś znawcą to po chuj robiłeś ten temat, zrób se postać po swojemu.

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze, ja cie nie krytykuje tylko uważam że to co zasugerowałeś jest za przeproszeniem do dupy i nie jestem dzieckiem, aż tak Cię to zabolało że dostałeś "-" do postu? straszne ...

drugie, kto powiedział że ja nie mogę udać dużo kasy na taką hybryde?

trzecie, nie jestem znawcą bo jak bym był, to bym nie pisał topicu, chyba logiczne. Dlatego zwróciłem sie do was o pomoc czy hunterke którą rozwijałem tamtymi statystykami jest dobra i czy robienie hunterki dagger full heal jest opłacalne.

@Socom95

Poczytaj tutaj:

http://gryok.net/forum/segita-hunter/skille-i-build-t1476.html

Edytowane przez darus23
Opublikowano

Ok dzieki. Wlasnie zauwazylem że ataki np ze skilla "cichy costam" ;] na 50lvl z broni od 40 któregoś wale po 6.8 k i tak samo jest z bulidem full hp i bronia od 18, a przy tym bulidzie mam więcej hp.

Teraz według mnie najlepiej jechac daggerem do ~70/80/90 lvl i zmienic na bow/xbow

@jednak miedzy bulidem full hp, a tym 2 w hitach ze skilla jest 200różnicy. Nie wiem jak to będzie na np. 80lvl czy ta różnica będzie o sporo większa czy tylko o trochę. Tak czy siak lepszy jest ten full hp bo jednak różnica w życiu jest spora

snikersproject1.png