Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]GlorySro V3 [ Pro Edition ]

czankkcn

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ No strona pelen profesionalizm, bardzo mi sie podoba silki nie az takie drogie 15$=2k silkow (45zl) Magic pop x3, alchemia x3, wole tak iserver niz 110 instant z sunami, tylko martwi mnie kwestia magic popa tak? Ludzie kupia po 9000 silkow i beda latac w novach na 101....

sharingan1s.png
Opublikowano

@ No strona pelen profesionalizm, bardzo mi sie podoba silki nie az takie drogie 15$=2k silkow (45zl) Magic pop x3, alchemia x3, wole tak iserver niz 110 instant z sunami, tylko martwi mnie kwestia magic popa tak? Ludzie kupia po 9000 silkow i beda latac w novach na 101....

Co do tego magic popa to nie jest tak latwo jak sie zdaje probowalem i nic nie wyszlo:P.

Opublikowano

mam problem ;/;/ wbilem bowem 16 lvl i jestem w protectorze i po uzyciu TP scrola w miesice mi wyskoczył blad zjakims item_shoulder_ coś tam ;/;/ i za kazdym razem jak sie loguje na postac to mi wyskakuje ten błąd ;/ i nic nie idzie zrobic jedynie to wylaczyc silka przez procesy ;/;/ pls help jesli ktos wie o co kaman

Opublikowano

A wie ktos może co się dzieję. UPD mi się gra w końcu wyskakuje jakiś błąd i od nowa musże upd i tak ciągle. Mam win7 64bit może to ten problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...