Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

atlantyda a dyskryminacja MENTALI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postanowiłem założyć temat "atlantyda a dyskryminacja MENTALI" ponieważ chce wyjaśnić parę rzeczy

1.czy da się jakoś zrobić żeby def nam sprzyjał a nie żebyśmy przez niego byli słabsi np.odbicie albo coś...

2.jak myślicie w katakumbach będzie inaczej czy mental znowu będzie poszkodowany?

3.ile defa do atlantydy?

Opublikowano

1.czy da się jakoś zrobić żeby def nam sprzyjał a nie żebyśmy przez niego byli słabsi np.odbicie albo coś...

2.jak myślicie w katakumbach będzie inaczej czy mental znowu będzie poszkodowany?

3.ile defa do atlantydy?

1.Można zmniejszyć xx% na przeszywke mobą z atlantydy.

2.Myślę,że w katakumbach mental będzie równy z innymi(jeżeli chodzi o exp)

3.myślę że 800-900 maxymalnie.

Opublikowano

3.ile defa do atlantydy?

1.Można zmniejszyć xx% na przeszywke mobą z atlantydy.

2.Myślę,że w katakumbach mental będzie równy z innymi(jeżeli chodzi o exp)

3.myślę że 800-900 maxymalnie.

"Myślę,że w katakumbach mental będzie równy z innymi(jeżeli chodzi o exp)"

mi się wydaje jeżeli znowu będą takie przeszywki to mental nie będzie używał silnego i jeszcze będzie zdejmował tarcze

to nie fer że nie ma haka na bodych np.dobicie by było 2x tyle ile mamy ataku + atak mooba to by było fer

Opublikowano

zważ na to że mental to najlepsza obok wpki postać do expa do 75 ... coś za coś jeszcze potęga jego skilli i Ty chcesz żeby było wyrównanie dagger nie ma ani silnego ani aury i nie płacze :*

Opublikowano

zważ na to że mental to najlepsza obok wpki postać do expa do 75 ... coś za coś jeszcze potęga jego skilli i Ty chcesz żeby było wyrównanie dagger nie ma ani silnego ani aury i nie płacze :*

niby tak ale wiesz on ma 2x tyle expa ja jak expie muszę wziąć lura to pt on może sam sobie lurać

mental to jedna z trudniejszych postaci do gry została wyautowana przez metin2 za sprawą dodania wysokich przeszywek w grze moobom ludzie nie świadomi powbijali 90+ i teraz tylko tracą z każdą nową mapą która się pojawia są słabsi

Opublikowano

maxymalna ilosc defa dla mentala no to 600-700 defa i przeszywy nie bedzie, Ciezko się expi w grocie jezeli masz napchane itemow z deffem ;p Lepiej zainwestowac kasa w inne czesci eq a itemy z defem ogarnac na 600-700 defa, maxymalnie do 800 i to wystarczy zeby dalo sie spokojnie nim expic

W katakumbach nie bedzie takich przeszyw jak w grocie wiec mental bedzie dobra postacia tak jak inne, a jest mozliwosc ze mobki beda silne i im wiecej defa tym lepiej sie expi wiec mental bedzie Only Best :))

Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

1.czy da się jakoś zrobić żeby def nam sprzyjał a nie żebyśmy przez niego byli słabsi np.odbicie albo coś... - przez to nie jesteś słabszy a silniejszy więc z tym nie widzę problemu,ale możesz zmniejszyć przeszywke niektórych mobów

2.jak myślicie w katakumbach będzie inaczej czy mental znowu będzie poszkodowany? - zależy czy dane moby w katakumbach będą miały przeszywke i kryta

3.ile defa do atlantydy? - 690 +

Opublikowano

1.czy da się jakoś zrobić żeby def nam sprzyjał a nie żebyśmy przez niego byli słabsi np.odbicie albo coś... - przez to nie jesteś słabszy a silniejszy więc z tym nie widzę problemu,ale możesz zmniejszyć przeszywke niektórych mobów

2.jak myślicie w katakumbach będzie inaczej czy mental znowu będzie poszkodowany? - zależy czy dane moby w katakumbach będą miały przeszywke i kryta

3.ile defa do atlantydy? - 690 +

1.tym więcej defa tym większa przeszywka więc jak silniejsi jak słabsi?

2.to jak trafi się krytyk ma znaczenie ile mamy defa bo nie wiedziałem?

nie rozumiem za bardzo tego co napisałeś....

Opublikowano
1.tym więcej defa tym większa przeszywka więc jak silniejsi jak słabsi? - w sumie to masz racje, mój błąd ;x

2.to jak trafi się krytyk ma znaczenie ile mamy defa bo nie wiedziałem? - chodzi o to, że jak moby mają duży % szans na kryta i przeszywke to automatycznie nie ważne ile masz defa hp zlatuje ci momentalnie i dedasz.

nie rozumiem za bardzo tego co napisałeś....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...