Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne ścięcia gry.

Stefciuu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich użytkowników,

od dłuższego czasu na moim laptopie WR nie działa do końca sprawnie, chodzi mi tutaj o dziwne ścięcia w grze. Podam przykład: biegnę sobie na mapie i nagle mam ścinę gry na 3-5 sekund, oczywiście w tym czasie nic nie mogę zrobić, gdy już odlaguje to zazwyczaj moja postać zdąży już zginąć. Nie jest tak zawsze, ale dzieje się tak co jakiś czas, podczas jednego meczu do kilku razy i jest to bardzo denerwujące. Czasem też gra zaczyna strasznie klatkować, nie mam pojęcia czemu. Zużycie procesora w trakcie gry mam jakieś 50-60%.

Parametry laptopa:

Procek AMD Phenom 3x 2.1

Grafika ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB

RAM 3GB

System WINDOWS 7

Internet 2mb

Być może ktoś znajdzie rozwiązanie, pomoc bardzo by się przydała. :)

#Edit: Dodam jeszcze że nawet na najniższych ustawieniach dzieje się tak samo.

Edytowane przez Stefciuu.
Opublikowano

M@łpa

Nie mam żadnych programów włączonych jak gram, procesy wyłączam, a WR ma ustawiony najwyższy priorytet lecz to nic nie daje. Komputer przeskanowany, potem zainstaluję sterowniki i napiszę czy coś się zmieniło.

Opublikowano

Miałem podobny problem.

W moim przypadku było to wina neta ( a raczej czegoś co ściągnąłem na komputer) w pewnych momentach, WR się zawieszał poprzez duże obciążenie internetu lub chwilowe całkowite odcięcie. Przeskanowałem antywirusem jednak nic nie wykryło. Pomógł dopiero format ;/

32354141673387527780.png

Opublikowano

Musi być inne rozwiązanie niż format, mam zbyt dużo muzyki, filmów i zdjęć aby robić formata specjalnie dla gry także to odpada. Może da się zrobić coś innego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...