Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do was kochani użytkownicy.

Morgrit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że Moderatorzy tego forum się straszliwie opierdalają i w ogóle nie zasługują na taką posadę.

Jedyny który cokolwiek coś zrobił dla forum to Mlodyske,Seldek,Hornas.

Moderatorzy to nie tylko ludzie od karania , poprawienia ale też od pisania poradników i pomaganie innym a nie od opierdalania się (moim zdaniem).

Jeżeli moderator jest od upominania to byle noobek jest w stanie nim być.

Moderator powinien widzieć co robi i znać się na tym nad czym pracuje.

Dawniej moderatorzy byli od pomagania , pisania poradników ogólnie od pomocy.

To że dużo użytkowników jest starych i zna się na hackach to nie znaczy że pomoc nowym i świeżym playerą jest nie potrzebna!

Nie każdy newbie rozumie wszystko od razu.

Są potrzebne poradniki dla newbie a nie dla zaawansowanych playerów których jest zaledwie 15%.

Nie które główne topici są zaniedbywane i w ogóle prowadzone nie staranie i na odpieprz.

Przykład - dział handlowanie - czy do jasnej cholery ktoś nie pomyślał o regulaminie obowiązującym tylko w tym temacie?

Gdzie bezpieczeństwo i swoboda na mpcforum?

Dawniej forum rozwijało się i tryskało życiem.

Teraz wychodzi więcej noobów z tego forum niż kiedykolwiek.

Moderatorzy/Userzy - Zakładają tematy z byle hackami nie mówiąc oco w nich chodzi i nie interesując się graczami lecz swoją reputacją.

Poradniki mają być zwięzłe,dobre,dobrze otagowane,napisane prostym językiem i z wieloma obrazkami pomagającymi newbie.

Moderatorzy kierują się znajomością undergrandowych użytkowników pomijając bardzo dobrych użytkowników jak Mateq,Krwawy Skalpel itp.

Większość z was interesuje nick , sygnatura , avatar a jak wam coś nie pasi to go po prostu omijacie - a dlaczego?

Od razu mówię że nie macie mi robić wyrzeczeń na temat tego tematu - bo ten temat jest potrzebny aby w końcu coś zrobić z tym forum - bo więcej tu jest kopiowania poradników z innych stron niż własnej solidnej roboty.

Morgrit.

Opublikowano

moze innaczej daj mu szanse tylko po prostu niech Admini i G.Mode powini mu pomagac ;] (moze po prostu nie ma duzo czasu ? lub sobie nie radzi) nie naciskaj na Moda az tak ...

wierze ze da sobie rade.

lol

Opublikowano

Mam ogarnąć wszystko, jak zostałem modem.. w praktycznie jeden dzień?

Spokojnie, wszystkim się zajmiemy, ale nie od razu.

Pozdrawiam.

exModerator MapleStory

Opublikowano

Kim ty w ogole jestes zeby wydawac innym polecenia moze od tego zacznijmy? Forum jest prowadzone dobrze, a jak narazie to jest jeden moderator dzialu MS, a ja jako admin pomagam Detoxowi, bo taki duzy dzial jak na 1 osobe to na pewno za duzo. Niestety mamy tylko jednego moda poniewaz zaloga ktora dawniej nam towarzyszyla, nie ma ochoty zajmowac sie juz haxami, lub opuscili mpc.pl. Niestety w polsce mamy malo pro-hackerow, dlatego mamy malo moderatow - bo mod to osoba ktora mniej wiecej kuma ocb w tym dziale na poziomie powiedzmy dobrym. Wiekszosc hackow do ms stalo sie prywantymi, bo wlasnie przez leecherow haxy sa patchowane, poniewaz jak ktos nie potrafi zamknac dzioba na klodke skoro cos ma to inni na tym traca, dlatego coraz mniej hackow mamy. Pozatym na poczatku powstawania forum bylo mase tutoriali dla nwbie, a niestety jesli ktos chce hackowac dalej musi sie rozwijac, takze sam bo ja wszystkiego za ciebie nie zrobie. Jak nie podoba Ci sie to, ze nie ma kolorowych literek w poradnikach to sobie wklej do word'a i pokoloruj. Nie masz zadnych upowaznien do tego aby dyktowac co inni maja tutaj robic. Co ty liczyles, ze ktos tutaj wrzuci ci private stuff + tut do niego? Psssss. Regulamin do dzialu targowiska? Po co? Jak niektorzy nie potrafia sie dostosowac do podstawowego reg. forum, co dopiero do dzialu targowisko. Wymieniasz postac na waslna odpowiedzialnosc, jesli ja stracisz twoja sprawa, nikt z forum nie ponosi za to odpowiedzialnosci. A moderator to czlowiek miedzy innymi od karania, bo gdyby inni stosowali sie do wew. zasad jakie tutaj panuja moderarzy i admini nie musieli by klasc tak duzego nacisku na spam, sygnatury i inne smieci. Poradnikow dla nwbie szukaj sobie po innych forach bo my jestesmy na sporo wiekszym lvl'u niz ty.

card.png

Opublikowano

I co zadnego Warna / Bana mu nie dacie ??

Ktory to juz temat z takimi chorymi postami...

Wez sie odwal Morgit bo zauwazylem ze ty tylko co chwile "Zle to" "Zle tamto" A sam gowno robisz na forum

Ja nie wiem rozumiem ze jak beedziesz adminem to prosze pisz takie gowna ale wiekszosc uzytkownikow po :

1.uwazaja ze to porabany list

2.wiedza ze nabijasz sobie posty

3.nie jestes modkiem ani adminem

Wez sie odwal

zrob cos sam dla forum a nie kaz innym Ze to Ze tamto Ze tylko Mlody,HornasSeldek

Wez ja bym mu dal bana ze mi wyjezdza z takimi tekstami

Zal...

Pozatym ty jestes jakis chory...

oMS :

3x - Cleric - Semi Active

8x - Bandit - Very Active

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...