Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mordy ;) słuchajcie niedawno przestałem grać ale.. teraz chcę zacząć od nowa. Mam 61lvl bez eq i z rangą okrutną ( ;\ ) I takie pytanie dla was jak mam zarobić i nabijać rangę? ryby? ile by mi takie odrabianie rangi zajęło jakbym nastawiał boty od 13 - 19 załóżmy

Opublikowano

No dzięki a omnix słuchaj grasz na syriuszu to pewnie wiesz jak tam teraz z perłami, jak grałem 2 miesiące temu to można było na nich zarobić całkiem spore sumy. Jak jest teraz?

Opublikowano

No dzięki a omnix słuchaj grasz na syriuszu to pewnie wiesz jak tam teraz z perłami, jak grałem 2 miesiące temu to można było na nich zarobić całkiem spore sumy. Jak jest teraz?

Nie grałem 2tyg, ale widzę że np. niebieskie 35-60kk, białe 160-200kk, więc można zarobić :P Muszę opylić graty które wybociłem i biorę się za perełki :P

Opublikowano (edytowane)

Masz pelerynki to ok.

Teraz idź łowić, robić przetopy i kopać rudy. Na eq szybko zarobisz sellając to.

Kup sobie eq i zbijaj rangę. ;)

Edytowane przez Marcid
Opublikowano

łów ryby a potem wystawiaj w sklepie i już będziesz miał więcej rangi a pozatym możesz złowić jeszcze fajne rzeczy

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Dzięki ;) jak narazie łowie z półtorej godziny dwoma postaciami niestety ani jednej małży nie wyłapałem ;) no ale trzeba czekać :) Myślę że w miesiąc odrobię eq i jakoś dam rade ogarnąć tą postać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...