Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Retail M60

Korgoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to kasa w błoto nie dadzą ci na inne acc tego retaila... Live is brutal :( Musisz to przeżyć.. No ale może będzie jakiś miłosierny w tym supporcie i da ci retaila na inne acc zawsze jest jakaś szansa

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mialem ten sam problem,znam rozwiazanie nie wiecie = nie wypowiadac sie.

Po pierwsze to może tak grzeczniej co?

Po za tym topic nie pisz do tego mateusz bo widać oszust na 100%.

Z tego co wiem, nie jest on aktywowany więc powinieneś go dostać, lecz nie wiadomo jak to będzie do G1 ma czasami odpały, i mogą Ci go nie dać a mogą oddać. To czysty traf.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano (edytowane)

No to kasa w błoto nie dadzą ci na inne acc tego retaila... Live is brutal :( Musisz to przeżyć.. No ale może będzie jakiś miłosierny w tym supporcie i da ci retaila na inne acc zawsze jest jakaś szansa

Chyba chodziło Ci o słowo "LIFE"

Po pierwsze to może tak grzeczniej co?

Po za tym topic nie pisz do tego mateusz bo widać oszust na 100%.

Z tego co wiem, nie jest on aktywowany więc powinieneś go dostać, lecz nie wiadomo jak to będzie do G1 ma czasami odpały, i mogą Ci go nie dać a mogą oddać. To czysty traf.

Piszemy "Poza tym". Przed "więc" oraz "bo" stawiamy przecinki. Przed "i" nie stawiamy przecinka(chyba, że po drugim "i")

Co do tematu to jak chcesz odzsyskać retaila skoro masz zbannowane konto? Mozesz się w ogóle na nie zalogować ( chodzi mi na wr.net, żeby było napisane, że jest status konta "blocked". Wtedy mógłbyś dodac podkonto i tam aktywować tego retaila, a kody stracić lub odzyskać. Musiałbyś napisać do G1 i w ogóle za co masz tego banna?

Edytowane przez imnubbb

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@imnubbb ROFL :D

@topic Raczej nie odzyskasz retaila jesli napiszesz ze zbanowanego konta ;<

Ja dzis na playspanie straciłem 3 Funty bo był lag strony i zapłaciłem a wszystko się zwróciło a kasę zjadło, napisałem ticketa ale pewnie to oleją szmaty...

Tak to z takimi rzeczami bywa niestety...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Bana pewno dostałeś za oszustwo kupna retaila ,ktorego kupiles gdybys im dal dowody (wszystkie)tzn:

-ID Transakcji

-Promokody otrzymane

-Numer karty czy czegos tam czym kupowales

-Najmocniejszy bylby dowod jak nakrecasz kupno ,ale na to zapozno

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...