Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Laptop wyłącza się podczas grania w minecraft ?!

Piteriuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem Piotrek i od wprowadzenia wersji 1.8 wyłącza mi się sam laptop, mam Toshibe i pod nią podkładkę chłodzącą i z boku wiatraczek. Jest to dokładnie Toshiba Satellite A350-110 Intel Core 2 Duo P8400 4GB 320GB 16' HD3650 DVD-RW VHP. Proszę wam powiedzcie co można zrobić by się nie wyłączał (prawdopodobnie to procesor) jest jakiś program na powstrzymanie tego ?. Za dobrą odpowiedź dam przez tydzień limit plusów.

Opublikowano

Jak to pastę ? Wiecie jestem zielony w tych sprawach co jest w środku komputerach. :D

Na pewnym forum napisali tak:

Odkurz laptopa, przedmuchaj radiatory sprężonym powietrzem. 
Oczywiście, na wyłączonym laptopie.	

Wiecie jak się rozkręca laptopa :D ?

Opublikowano

Jak to pastę ? Wiecie jestem zielony w tych sprawach co jest w środku komputerach. :D

Pasta Silnikowa Termoprzewodząca 7zł za 7g powinno wystarczyć na 2 razy ściągasz all zeskrobujesz i kładziesz nową i jest na yt powinien być nawet poradnik

Opublikowano

Daj do serwisu jak sam nie umiesz go odkurzyć . Tez miałem toshibe ale przerzuciłem sie na Samsunga . Też mi się bardzo przegrzewała .

Ja mam stacjonarny i tablet i wgl mnie tablet lepszy od tego laptopa :D

spam

Opublikowano

ja mam fujitsu sjemens z core 2 duo 2x2.00 ghz 2 gb ram i z 2 minecraftami mi idzie prawdopodobnie masz stara paste lub wiatraczek sie zrypal lub po prostu producent odwalił jakaś fuszere

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

ja mam fujitsu sjemens z core 2 duo 2x2.00 ghz 2 gb ram i z 2 minecraftami mi idzie prawdopodobnie masz stara paste lub wiatraczek sie zrypal lub po prostu producent odwalił jakaś fuszere

Ja np 2 rdzeniowy procek z taktowaniem 6000MHZ 4gb ram dysk 1tb win 7 uruchamia się w 61-67 sekund Pastę muszę wymieniać co około 2 miesiące I komputerek śmiga

Opublikowano

podaj temperaturę procesora, płyty głównej, dysku

podaj też temperatury po 20minutowym obciążeniu procesora

Pasta Silnikowa Termoprzewodząca 7zł za 7g powinno wystarczyć na 2 razy ściągasz all zeskrobujesz i kładziesz nową i jest na yt powinien być nawet poradnik

z taką pastą to będzie jeszcze gorzej

polecam arctic silver 5

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

no wlasnie czysc go ale jest tez pare innych mzoliwosci więc

:

RYZYKOWNY !!!

1.sciagnij program do zatrzymania akcji termostatu (nie wylaczy ci sie komputer najwyzej spali :D )

2.moze masz za slaba karte graficzna a ona sie BAAAARDZO grzeje :D

Zapraszam do sklepu ;]

MineMine

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...