Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Alert BOT 0,1+Launcher(3 klienty)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpal Metin2 przez launchera,potem ten poniższy program i zobacz czy Ci wyłączy metin2.

Dl:

http://www.speedyshare.com/files/30583266/To_ci_zamyka_proces_metin2.exe

VirusTotal padł,nie da się załadować pliku...

jeśli nie,jestem bezradny ...

Opublikowano

To na bank działa,Podaj system.

Testowałem na 3 komputerach....

Musisz mieć inaczej nazwany proces metina,chociaż nie wiem jak to możliwe!

Opublikowano

Ja mam to samo co kolega, Ten sam błąd, raz mi się udało włączyć tak, że się nie pojawiał błąd. Tyle, że ja włączam tak: 1 M2Fish --> Start --> AlertBot

Tego injectora mógłbyś tak zaprojektować, żeby włączał Fishbota i alerta razem (jeśli się da, nie znam się na tym) i kiedy wyjdzie wersja 0,2 ?

Jeśli pomogłem daj + ziom.

Opublikowano

To wyskakuje CI BŁĄD czy nie zamyka metina?

Injector będzie w 2 wersjach-do Alert Bota,i ogólny(tzn do każdego cheata) nie tylko mojego itp.

Tak jest możliwe,żeby wszystko się odpalało.

Wersja 0,2 wyjdzie z czasem,teraz mam parę spraw i nie mam kiedy nad tym posiedzieć(dziś zrobiłem tylko Injector Podstawowy,zapewne zaraz wypuszczę go)

Opublikowano

Mam windowas xp sp3 i jak był ten alarm to dźwięk działa ale jak biorę żeby wyłączył to pisze że wyłącza ale nie wyłącza ;p i nazwa procesu to met2client.bin poczekam na video tuta

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

Wszysko prawie dziala ale sa problemy ktore warto przedstawic. Po pierwsze trzeba miec okienko/a na widoku zeby bot wykryl wiadomosc co strasznie utrudnia zycie przy wiekszej ilosci okienek(ale piszac bota w AutoIT chyba sie tego nie da zmienic). Na win7 x64 wyskakuje mi bald jak chce uruchomic powiadamianie dzwiekowe a gdy wlacze wersje x86 (na win7 x64) to po jakis okolo 5 min rowniez wywala blad z przepelnieniem stosu.

Podsumowujac sadze ze najlepiej zrobic tego bota w formie "dll" poniewaz wtedy ma sie znacznie wieksze mozliwosci rozwoju ale tego juz Ci nie narzucam

Potrzebujesz czegoś? Może to mam zobacz -
Filmy Seriale Gry Aplikacje Książki

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Z tymi adminami to poradzilbym doodanie opcji wyboru serwera. Na kazdym serwerze sa inni gm'owie. Jak ktos napisze i ma nick gm'a to piszczy, odpowiada albo wywala

Pomysł bardzo dobry,na pewno to wezmę pod uwagę.

Aktualnie nie robię nic pod metina,z braku czasu.

Opublikowano

działa to jeszcze?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...