Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] dzwięk

Sturridge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że czasami jak gram to nie mam dzwięku, jednak po zakonczeniu gry wszysto wraca do normy. Co jest grane?

i jeszcze jedno dlaczego na viktorze graja tylko na Search and Destroy?

sturridge.png

Opublikowano (edytowane)

1.Sam tak mam czasami ale pytanie słyszyłsz muzyczke z gry a nie słyszysz jak bron strzela?/słyszysz jak strzala lecz nie słyszysz muzyki/nic nie słyszysz bo to roznica . Poprostu tak jest ale rzadko idzie to spotkać.

2. SnD No BP why? Victor +15% expa i tak graja prosy z gieta itp wiec nie musisz meic nx zeby zagrac gre z "Prosami" na platku.Wystarczy wejść na Victor. Jakoś tak sie uchowało że tam są S&D i dobrze ;)

Zbieram minusy.

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up no żeby każdy nie miał po 5 granatów, żeby czasem jakiś noobek nie stawiał min, żeby ktoś nie pakował 4 broni (w tym rpg czy coś) Prawdziwe SnD to właśnie no BP no pro guns no noobs no rush ;p

Opublikowano

z tym no BP to jest tak, że np.: grasz na ratlu i tam jest od huja bugów do rzucania grantami to teraz pomyśl jak by poleciała tak seria z 5 granatów (dobrze rzuconych) było by nie fajnie :(

a co do dźwięku

ja też tak mam i kolega z klanu też tak ma lecz nie potrafię Ci tego wytłumaczyć

Opublikowano (edytowane)

Żeby nie robić nowego tematu to jak gram słysze echo po strałach, po rzuceniu granata tzn jak go rzuca to krzyczy i to mnie strasznie wkurwia można jakoś zaradzić?

Edytowane przez sobo97
Opublikowano

hehe ja też tak miałem okazało się ,że mam taką opcję w mikro włączoną ,że jak coś powiem to idzie do głośników i sam siebie słyszałem a więc tu taj możesz mieć tak ,że np.: strzelasz i miro odbiera i leci echo.