Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Radio] MPCforum!

Gość Maxikk

Radio MPCforum  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy chcesz aby powsta?o to radio?

• Tak
    • Nie mam zdania
      0
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z powodów też takich równierz mam inne powody wdłg mnie to forum o cheatach i bugach do grach mmo a nie żadne radio chcecie radio włączcie sobie fm lub jakieś inne radio kokosz na bank nie bd takiego czegoś rowijał

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

kolego to radio nie pojawi się na forum :) tylko na osobnej www i nie odpowiadaj za kokosza czy innych administratorów po to jest ten temat aby oni się wypowiedzieli a także inni użytkownicy :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zdecydowanie na nie.

Kwestie prawne, organizacyjne i tego typu podobne. Radio cieszyłoby się raczej małym zainteresowaniem. Póki co mamy kanał na YT, który tematycznie pokrywa się z forum.

Nie widzę sensu.

Jeśli nie chcesz, żeby temat został zamknięty dodaj ankietę.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ankieta została do dana co do kwesti organizacyjnej wszystko mamy że tak powiem gotowe serwer pod radio jest autopilot jest muzyka na autopilota jest wgrywana co do kwesti prawnej tą kwestie można spełnić posiadam jeszcze starą licencję gemma na 5000 słuchaczy płacę za nią non stop więc problemów nie widzę... a kanał youtube to nie to samo co radio więc z tym nie ma porównania

@taki mały edit jeszcze

ZAIKS oraz inne organizacje nie mają nic do gadania w kwesti prawnej tego radia ponieważ serwer radiowy jest ulokowany w Niemieckiej serwerowni oraz francuskiej a zaiks ma prawo czepiać się tylko serwerów na terenie polski

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...