Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]SZUKAM ZAPYTANIA ETC NA NOWE ZBROJE/BRONIE Z BOUNDMT2 I XENOXMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA !!

Grał na pewno ktoś z was na serwerze XenoXmt2 albo na Boundmt2 o.O A jeżeli nie to stronka do Xenoxmt2 bo Bound juz nie istnieje (www.xenoxmt2.com.pl Tam na dole są zdj nowych broni/zbr)

Głównie chodzi mi o takie rzeczy jak np: Zapytania do Navicat , łątki do klienta (takie że ja musze pakować , lub już gotowe),etc .

Zbroje jakie tam były to np. Szmaragdowa ,Niebianskia , Zatruta (stal) ; Chyba z 7 h-wangów Królewski , złoty , srebrny , Takie zielono czerwone , Czarne , Czerwono czarne (nie królewskie troche inne) , Szare z Złotymi dodatkiami , h wang świętości itp.

Bronie: (widać tam na dole na zdj [NIE CHODZI MI O EPICKIE BO EPICKIE MAM CHODZI MI O TE NOWE CO TAM SĄ]

Wierzchowce: Wilki (w. cienia) , Dziki (d. cienia) , Tygrysy (t.cienia) , Lwy (l. cienia ,mroźne l.)

Itemki: Mówię z Góry że itemków (ipod , fajki , kamiień wodny , ziioła) z tych serwerów nie chce !!

Mówię z góry że szukałem tego na Googel.pl , youtube.com , mpcforum.pl I znalazłem lecz nie to co chciałem :/

pac_logo_header_transparent_800x200.png