Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Stary dobry CsYt2

JustMySeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym rozpocząć dyskusje na temat serwa CsYt2,którego niestety nie ma.

Możecie tutaj pisać wasze osiągnięcia,co ciekawego tam napotkaliście,smieszne ss,dziwne przygody ITD.

Zapraszam do dyskusji =)

Opublikowano

Może i to był dobry serwer, ale miał mnóstwo wad.Lagi były ogromne,chociaż może się to z tego wywodzić, że w tedy jeszcze miałem neta 1 MB,ale wątpie.Kolejna sprawwa.Ciężko było znaleźć dobre wolne expowisko.Wtedy jeszcze działał dmg na skille.

Ludzie na 120 levelu latali ze Śmiercionośnym i w srebrnym czy tam platynowym Hwangu o ile się nie mylę, co też moim zdaniem było po prostu trochę bez sensu.Nie jestem zwolennikiem dziwnych i niepotrzebnych nowych epików, ale nie popadajmy w paranoje.

Teraz ludzie wolą polskie dedyki, ale jeżeli znów wzroslo by zainteresowanie chińskimi serwerami, to jestem zwarty i gotowy w szukaniu ich ; )

Opublikowano

@up

No mój drugi bo pierwszy i najlepszy to był zdecydowanie NewLongju.

Kiedyś to chinole umieli robić serwy =_)

Teraz też umieją ; ) Tylko, że po prostu spadło zaintersowanie, mówię, mógłbym jakiegoś poszukać ^^

Opublikowano

To był boski serwer! Wbiłem tam 103 lvl, bo większego mi się już nie chciało... Szkoda, że go wyłączyli. Po prostu serwer genialny, może go jeszcze włączą!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pamiętam, że u handlarza były ulepszacze: 1itemek za 30kk i 1 za 50kk. Na bronie potrzeba było 1 za 30kk na syrka za 50kk za śmiercio. Ze stalki robiło sie zbrojke od 70 czy 71 lvla (brązową stalke czy jakoś tak) na 80 hwanga+0 którego każdy + zwiększał wymagany poziom. Na brązową stalke trzeba łyło 1ul za 30kk na hw ul za 50kk złoty hw+0 2* ul po 50kk i srebrny 4 ulepszacze po 50kk. U npc były złote szkatułki po 10kk i złote klucze po 1kk z których dropiły bronie 65lvl zbroje 61 i chyba mini hwangi (czy jakoś tak). Z metków niezależnie od lvla dropiły kd+3 (które Polacy ulepszali na kamerze)-dropiło po kilka kd może nawet coś koło 6.... Z systemu ulepszania to było:

bojowy-syrek-śmiercio

smocze-bezduchy-podwójne/ząbkowane

szpon/egzo-brzegowe-święty

zbawienia-diabła-leżącego smoka

parta-ostrze boga smoków-pogromca nieb. smoka

łuków nie widziałem bo strzał nie było w sklepach i rzadko dropiły

Bronie 75 mieli głównie chinola a jak miał jakiś polak bron 75-70 to był szpan na całego (i kosztowały po 1kkk co było dość dużą ilością kasy)

ratów zbyt dobrze nie pamiętam ale wiem że od 99 na lvl up potrzeba było 1kkk expa i na końcowych spotach av1 wepkiem schodziło mi 1h na 1 lvl.

z max bonów hp było 2k i kolce bransa i naszyjnik smoka dawały 2k hp dodatkowo.

Gdyby stworzył podobnego serwa to bym bardzo chętnie na nim zagrał ;]

A i jeszcze u jednego handlarza było po 10szt ataku, obrony boga smoków i takich tam.

@edit.

I nie było magicznych metali tylko same bodzie więc czasem cofało z syrka na bojowego etc.

Sztabki dropiły, ale sporadycznie już w atlancie był większy zysk z yangów. I żeby mieć zbrojke na 9/34 lvl broń 10/15/36 trzeba było zrobić dropka na metki. Skille się robiło tradycyjnie. Był 6/7 bon ale był bardzo drogi, że trzeba było się troszkę nadropić kasy żeby sobie zrobić z nim eq.

A co do epików, to pamiętam wojke co biła nie wiele gorzej złodziejem od epików. Epiki chyba miały max 30% na luda co pomagało w expie w atlancie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie to najlepszy serv, może dlatego że mój pierwszy. Jak możecie porównywać Csyt2 do polskich dedyków? To jest jak porównywanie Polskich piłkarzy Do Piłkarzy Oranje...

Jeśli "Chinole" postawią go jeszcze raz to zagram bez namysłu!

Pozdrawiam jeszcze wtedy... ReMeS ;]

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

wy chcecie chinskie serwy na kamermoda ?? ta bedzie tak jak na candylongju czy csyt2 ze beda banowac kazdego polaka i to głównie przez te jab*** mody hacki teraz zaden polak z polskim ip nie zagra na fajnym serwerze zagranicznym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...