Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem??:P

Sobsoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem...

Wszystko prawie działa bota umie ustawic tylko jak bot ma attakowac to nie atakuje;/

A Jak Potrow zatakuje Mojego Hara To On Zatakuje tylko sam nie atakuje czy wie kto co mam z tym zrobic jakas instrukcje ...

z gory dzieki... :/

Opublikowano

a po prawej w tym okienku caly czas wyskakuje "invalid target" ^^ zatrzymaj bota zabij kilka mobkow i rusz bota. powinno pomoc. u mnie skutkowalo

Opublikowano

o lol.

ten revbot to czysty tzn Noob Bot kazdy bot ma swoj autoattack a ten o lol. zal robie wszystko ale nie ATAKUJE MOBOW!!!

DAJE START BOT i nic;/

nawet skile se ustawilem i co...? tak samo pozycja bicia gdzie ma bic ten bot i nic nie dziala.. zal.

Opublikowano

Dead LICHY SPAM!!!

nie wiesz oco sie rozchodzi to nie pisz!

poto to zalozylem zeby tez jakby inni ludzie mieli ten problem to tu maja instrukcje i sam jestes LICHY!

Opublikowano

to po co sie wogole brales za tego bota? graj uczciwie i przestan nazekac. denerwuj mnie tacy ludzie ktorzy nie potarfia czytac :< pomotaj porpobuj sam a ci sie uda.

propo tego autoattack. bot posiada ta opcje ale u ciebie jest z nia cos nie tak. poprostu sprobuj cos zrobic. nie moja wina ze ci sie cos skrzaczylo i nie musisz z tego powodu plakac. pomysl troche a ci sie uda. no chyba ze masz 10lat i bedziesz kozaczyc przed kumplami ze uzywasz bota :>

• Dodaj nową pozycję...