Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wicked Patcher

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Problem polega na tym że jak włączę WP i odpalam chroma to ni huhu nie działa mi przeglądarka , a robię dokładnie tak jak jest w podpiętym temacie .

Jak odpalam WP u siebie w domu na kompie to śmiga wszytko ładnie , tutaj byłem zmuszony ściągnąć z forum , lecz coś chyba źle robię. Myślę że coś z proxy .

Robiłem 2 razy i cały czas to samo . Przeglądarka ustawiona dobrze itp.

Interesuje mnie skrypt na niewidki i zbieranie boxów bo taki mam w domu , tutaj dodałem ładnie wszytko cacy ale jak napisałem wyżej nie śmiga cosik .

Może ktoś wrzucić swojego WP ? mogę zaoferować 1 sms wysłanie , paru osobom już wysłałem za pomoc . Z góry dziekuję.

Opublikowano

Dzięki Panowie wielkie , czekam jak coś na linka i podeślę sms :) sms to juz na PM załatwimy

E: poland sciagam tego Twojego , zobaczymy czy dziala.

Opublikowano

Sprawdziłem przeglądarki , Chroma FF Opere i wszędzie mnie rozłącza ..... poland nawet mam Twojego wp i to samo , oczywiście jak zmieniałem przeglądarkę to ustawiłem w WP ją .

Opublikowano

Właśnie byłem tam i tam ustawiałem tak jak jest opisane i cały czas to samo , Chrom mi sam się wyłącza , OPERA to samo , a na FF nie działa .

Opublikowano

Najnowszy Flash mam . Bo też ściągałem aby sprawdzić , sprawdzę tą jave jeszcze na inna .

Opublikowano

Cały czas rozłącza i wywala mi chroma i FF , zostaje mi tylko grać bez WP , wrócę do domu to na kompie będę mógł tylko na WP pograć ech szkoda .

Chyba że jutro jeszcze coś posprawdzam i pokombinuję , ale z tego co pamiętam to na chromie miałem .

Opublikowano

xp , w domu tez xp ... nie mam pomysłów co do tego ech

xp , w domu tez xp ... nie mam pomysłów co do tego ech

Opublikowano

Jak to Po Aktualizacji ?. trzeba Pobrać czy Jak Zaktualizować ?.

Flash:

http://hotfile.com/dl/118994615/1af7e9b/Flash_Player_10.3.181.14_download_free.exe.html

narazie zaraz dam EDIT

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

To Jest Twoja Wersja ale Jawy nie mogę znaleść takiej jaka tam jest .Są Ale nie da sie pobrać Podaj Link jak mozesz ?

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

To Jest Twoja Wersja ale Jawy nie mogę znaleść takiej jaka tam jest .Są Ale nie da sie pobrać Podaj Link jak mozesz ?

no wlasnie z tym jest problem ;/ szukalem albo o 3 wersje wiecej ;/ 10.3.184

hmm... to ja juz nie wiem co z tym zrobic ooo wiem... graj bez botow hahahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahhaahhahhahahhaha

Opublikowano

Kurcze ja nie mogę zainstalować tej Wtyczki ;/ Ponieważ Pisze (Próbujesz zainstalować wersję starszą programu Adobe Fash Player Starszą niż najnowsza ...) no i co ja mam zrobić ?.

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

własnie tak zrobiłem ale moze zrestartuje komputer i git będzie :)

Kurcze Dalej Nic no cóż trudno Trzeba Grać Bez WP :)

awpart1.jpg

By Crytek™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...