Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolfteam inventory hack na POLSKĄ WERSJE GRY ! + Fly hack, wallhack

AdamS12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przedstawiam Wam hacka na bronie !

Już dziś możesz mieć swoją wymarzoną broń za... nic

:D

Jak włączyć:

1.Odpalasz 'WT PL HACK.exe'

2.Klikasz cztery razy w banner, wyskakujące stronki zamykasz.

3.Klikasz Continue.

4.Otwiera Ci się okienko logowania do wolfteama pl(nie wiem jak jest, gdy mamy zainstalowane kilka wersji wolfteama. Jak się otworzy np. okienko do USA, to je zamknijcie i otwórzcie polską wersje.)

5.Logujemy się do wolfteama.

6.Czekamy aż się odpali gra, następnie wchodzimy na jakiś channel.

7.Minimalizujemy gre.

8.Klikamy activate.

9.Zmieniamy kod broni, lub zostawiamy domyślne(to nie są zwykłe bronie, wszystko za AP, zamiast zwykłego pistoletu mamy np. fanasa GL

:D )

10.Zaznaczamy okienko enabled

11.Wracamy do wolfteama

12.Cieszymy się darmowymi broniami, za które inny płacą grubą kasę

;)

Można tam też zmieniać wolfa z domyślnego na inny, ale ta opcja chyba nie działa, przynajmniej mi

;)

F1 - włączenie fly hacka

F2 - wyłączenie fly hacka

F4 - Włączenie wall hacka

F5 - Wyłączenie wall hacka

Fly hack - latanie

Wallhack - przechodzenie przez ściany

;)

Niestety jak ja tego używam, to np. po zmianie w wolfa mam stare bronie (tj. te które dostajemy po rozpoczęciu gry).

Pewnie zastanawiacie się co z tego mam, nie ?

2$ za 1000 pobrań, więc jeżelibyście mogli, to pobierzcie z 2-3 razy, byłbym bardzo wdzięczny

tongue.gif

Dobra, przejdźmy do rzeczy.

Najpierw oczywiście skan:

9/ 43

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=36c2f1215a2cd7af598088154b75b33ea12f69c8430ce6ab9828e9373a771bed-1317399964

OD RAZU MÓWIĘ:

Nie jestem autorem tego hacka, nie wiem co tam jest, może key - nie wiem, ale na skanie są tylko trojany, jakby nie patrzeć jest tam injector wbudowany.

Ja gram, nic mi nie ukradli, więc go wstawiam, bana też nie dostałem

;)

Oczekiwany link do downloadu:

http://www.wupload.com/file/246331857

To chyba tyle, jak macie jakieś pytania, to piszcie w tym temacie

;)

@Strup3k:

Na windos xp 32 bit też działa, ogólnie działa na :

Windows XP (32Bit)

Windows 7 (32bit)

Windows 7 (64Bit)

Z SPECJALNĄ DEDYKACJĄ DLA 'Kammic8', który sapie się dlatego, że daje wam hacki do wt:

źródło: epvp (całego linka nie dam, bo to konkurencyjne forum).

Hack został napisany przez naszych sąsiadów - niemców.

Jak nie będę wstawiał hacków, to podziękujcie jemu, pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Pobrałem hacka wszystko ok ale gdy go uruchamiam nie wyskakuje mi żadna reklama tylko normalne okno stoi mam Win 64x nie wiem co mam robić proszę o bardzo szybką pomoc,antyvirus off,zapora-off więc nie wiem co jest grane :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

sygnaturka6kh.jpg
Opublikowano

Jaki windows ?

Uruchom jako administrator ;)

Windows 7 64x,uruchamiam jako administrator i uruchamiałem ale dalej to samo ;/ patrzyłem również na kompie mojego brata Win7 tam działa,patrzyłem na kompie 2 brata Win vista też działa a więc nie wiem co moge mieć źle ten Win 7 brata też 64x a więc to wina może jakiś złych ustawień albo coś prosze o pomoc ;(

sygnaturka6kh.jpg
Opublikowano

Wiesz może czy da się ten baner usunąc jakoś?

@edit

Beznadziejny ten hack, raz się wyświetlają reklamy, raz nie.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Wiesz może czy da się ten baner usunąc jakoś?

Jaki banner ?

Klikasz w niego 4x, te stronki które się otwierają zamykasz, klikasz continue i wszystko znika.

52287137559562145640.png

Opublikowano
Jaki banner ?

Klikasz w niego 4x, te stronki które się otwierają zamykasz, klikasz continue i wszystko znika.

CZYTAJ DALEJ, co napisałem w Edycji.

PS. mam ochote ci przy*****.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

2 godziny się męcze żeby w reklamy kliknąć, już 30 razy się nie wczytuje reklama ostatnia, wszystkiego próbowałem... wczoraj wszystko działało

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

CZYTAJ DALEJ, co napisałem w Edycji.

PS. mam ochote ci przy*****.

Nie odświeżam tematu co 30 sek, przykro mi.

Daje Wam hacka, którego nie ma na żadnym polskim forum, a Ty masz jeszcze jakieś sapki ? :)

Grozisz mi ? ;)

Przykro mi, ale się nie boje, niedługo nakręcę filmik jak latam z MSD-90 GOLD a na drugim slocie mam Fanasa GL, żebyście nie myśleli, że hack nie działa.

Na razie wstawię filmik, jak odpalam hacka, niestety nie nagram jak wchodzę z nim do gry, bo z camtasią będzie mi się gra trzy dni włączała

EDIT:

NIE ZAMYKAJCIE TYCH STRONEK KTÓRE WYSKAKUJĄ - inaczej nowy banner się nie pojawi.

Filmik nakręciłem, ale wrzucę go jutro.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ja mam jedno pytanko mi wchodzi wszytko ale kiedy 4 razy banner kliknąłem to pokazuje mi sie logowanie do wolf teama ale nie pojawia mi sie okienko z broniamo może mi ktoś pomuc? :)

Opublikowano

Hue Hue Hue :D

Grozisz mi ?

Czy gdy mówisz komuś, że masz ochote mu przyje*** to jest groźba?- raczej nie. Jak bym powiedział ze Ci przyje*** to by była groźba. Czytanie z zrozumieniem się kłania po raz 2.

@topic

hack działa już odkryłem co zrobić by się reklamy wyświetlały po prostu gdy macie otwartego hacka klikacie na środku bota PPM>odśwież lub F5. Jak się nie pojawi klikacie aż zadziała. ;]

PS. Mógłbyś napisać przynajmniej że z epvp ten hack jest.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Wszystko ogólnie super działa :D POLECAM, ale mam jedno pytanie, czemu jak klikam f4 (jestem nad powierzchnia) i kliknę f5 lecę na duł i się nie zaczymuje na ziemi tylko przelatuje przez ziemie ??? <_<

Opublikowano

Windows Vista 32 bity nie działa ^^

-czy warto jeść grzyby halucynogenne?

-nie warto. byłem z kolegą raz w lesie i zjedliśmy i żadnych efektów specjalnych, więc wsiedliśmy na swoje jednorożce i polecieliśmy do domu

xD

Opublikowano
Czytanie z zrozumieniem się kłania po raz 2.

Jeżeli ten pierwszy raz, to była Twoja edycja, to Ci nie wyszło :(

Bo zedytowałeś posta po mojej odpowiedzi - moja odpowiedź 14:51, edycja 13:37, czyli przeczytałem, wyszedłem z mpc, bo mam coś takiego jak życie prywatne, a Ty zedytowaleś posta i kilka godzin po edycji zauważyłeś dopiero mój post, chodź był w chwili edytowania :)

Co do tego, że chcesz mi przypierdolić... Chcieć a móc, to dwie różne rzeczy, ale nie będę wdawał się w flamewar, bo nie mam o co, nie raz mnie ktoś zwyzywał za pomoc ;)

@TOP:

Filmiku jednak nie wstawię, bo nie chce mi się otworzyć przez camtasię, a bana też nie chce.

Wstawię Wam ss'a, ok ?

screenshot2011y10m01d19g.jpg

Hack nie działa jak jego poprzednie wersje, w tej gdy np. rzucicie granata, to macie znów stare bronie, dość często jest tak, że strzelicie 3x i więcej nie można :)

Ja wtedy włączam fly hacka i jade camperów knifem.

Jak wrócę do domu, tj ok. 19, to najprawdopodobniej wstawię Wam nowego hacka.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Sry stary , jesteś pro!! Dzięki za hacka , aby działał na viscie trzeba jako admin uruchomić :D

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Elo, pomocy! Ja klikam w haxa otwiera mi sie i odrazu stronka tez i wyskakuje na stronce takie cos Nie odnaleziono pliku Firefox nie może odnaleźć pliku /C:/Documents and Settings/MasterAdmin/Ustawienia lokalne/Temporary Internet Files/Content.IE5/PKC5FQFN/3.html.

A i o co chodzi z tymi banerami gdzie one sa sorka ale ciemny jestem w te klocki ;/

Opublikowano

Eee , czemu dziś mi to znikło (ikona z chakiem ) i kiedy wrzucisz nowego ?? .. A i dasz mi na pw stronke z której pobierasz te haxy ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ta , mnie też tak sie zrobiło , ściągnij z tąd , z zakładki " pl " i odpal przez admina :) XXx

Liczę na -

Opublikowano

Nowy hack to ta sama wersja, co ta. Chyba nic w niej nie zmienili, być może dali tylko nowy temat.

Jak przestanie działać, to dajcie znać ;)

Jak pojawi się update, to na pewno opublikuje hack'a na forum.

Pozdrawiam, Adam.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...