Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wadliwy cd-key.

Soliders

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem a mianowicie mam black opsa i gdy chce go zainstalowac musze polaczyc sie ze steam i wpisac cd keya a gdy go wpisuje pisze ze jest wadliwy, czy mozna jakos ominac stema albo zrobic cos zebym mugl zagrac cod jest orginal i nie piszcie ze pirace bo napisalem do kolesia z alegro ze cos jest nie tak z serialem ale chcialbym juz zagrac. tak cy inaczej to jest pol piracenie :P

Opublikowano

Kupowałeś z alegro ? Jeżeli tak to koleś cię oszukał bo cd-kaya sam użył. Musi ci podać login i hasło do swojego konta (a raczej twojego) na którym ma black ops'a Cd-key można użyć tylko raz(gra rejestruje się na to konto na którym użyto cd-key)

8dcad97e414b32a2971cba1.png
Opublikowano

to ja sam wiem dla tego podjolem juz odpowiednie dzialania, lecz co mi z tego jak nie moge po grac wiec pytam sie was jak obejsc steam wiem ze to piractwo ale nie moge czekac juz dluzej zeby w to za grac

Opublikowano

Aaa... o to ci chodzi musisz zainstalować grę przez program o nazwie phoenix

To jest ukryta treść, proszę

Link na forum dalej chyba sobie poradzisz musisz mieć grę na płycie bo bez płyty to se nie zainstalujesz(no chyba że poszukasz se na necie jakiejś spiraconej wersji i ściągniesz)

8dcad97e414b32a2971cba1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...