Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] 200+ free bf :)

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To kończyło się o 17.00 ale nie u nas bo doładowałem se to drugie 200bf o 18.55 i mi dało i mam emotka. Powiedziałem koledze, kolega próbował o 19.15 i kod wygasł :P

Opublikowano

Wiecie może czy będą kolejne kody ? Bo nie wiem czy wydawać ;] ja mam tylko ten ostatni czyli 200 bf tylko ;/ no ale może jak będą to na pirate pistol by się uzbierało ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

W bfh mam na ang ustawione lecz nie przegladam czesto forum stad sa kody tak ? Czy moze z jezykiem o fb chodzi ? ja tam nie wiem czy na fb da rade jezyk zmienic bo nie korzystam z tego gowna ; >

ale ze mnie nie ogar xD

Opublikowano

Jeżeli to Cię pocieszy to ja mam 200 bf a nie 600 ;)

Dzięki od razu mi lepiej ;/

P.S. Nie żebym był chamski czy coś że masz tylko 200 ;d

Opublikowano

Spk ;] Czekam na dalsze free bf ;]

Ja też czekam na dalsze free Bf, ale mnie wkurzyło trochę. Wziąłem 200 bf jak było 600 bf, i jeszcze dawali dla gunnera, broń RPG + Gnatogryz Berniego + Szwajcar za tylko marne 200bf, jak warte razem są wiele więcej. Od razu wziąłem kupiłem rpg a jakbym poczekał to za godzinę zgarnął bym 3 bronie za jednym zamachem ;/

Opublikowano

A pomysl sobie ze juz wczoraj nie dzialal ten kod akurat jak zaczolem grac ;/ ciesz sie ze masz choc to 200BF

Ja czytam różne fora i wiedziałem że jak się kliknie Like It to dadzą, tylko czekałem na kod. Trochę trzeba czytać różne fora. Mam nauczkę że nie czytałem wtedy mpcforum.pl bo bym wiedział że dawali 600 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...