Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kolesiem w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym roku poszłem do 1 gim i na wf mamy 2 klasy razem do tej drógiej klasy chodzi taki koleś ciągle sie mnie czepia i wyzywa czasem podleci zacznie sie "wieszać" po mnie ja go kopne ze 2 razy i spada no i takie pytanie ignorować i lać jak zaczyna czy mu przypier..... dodam że jestem silniejszy i o 20cm wyższy :P

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jak zacznie znowu a jesteś silniejszy to mu przypierd#l oduczy sie kozaczenia. Albo go uderz żeby zabolało to będzie ciszej siedział.

BTW. Wzrost nie ma nic do siły.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

TO nakurwiaj.

Nie pozwalaj mu na "szmacenie" tb.

Krótko pisac , wiesz ze jestes silniejszy i wyższy , to cisniesz go ;D

Opublikowano

Każdy się tym tutaj żali.

@Top Weź mu wpierdo*, a nie kopiesz go 2 razy.

Wyje* mu tubę w nos i będzie po problemie na drugi dzień ci będzie mówić Dzień Dobry.

@Offtop. Właśnie wyższość nie ma tutaj nic do gadania -.-

Opublikowano

Jak zobaczy ze nic nie robisz i ze moze toba pomiatac to jeszcze wieksza ciota bedziesz. Przypierdol mu z parasola w potylice i bedzie okey ; d

Opublikowano

Ok zastosuje sie do waszych rad w poniedziałek oberwie ale mam problem jeszcze z jednym chodzi do mojej klasy no i fika nie przezywanie mnie ani nic tylko np. podejdzie walnie i pójdzie ogólnie all go nienawidzą tylko że on jest silny że hooooj jak sobie z nim poradzić??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ok zastosuje sie do waszych rad w poniedziałek oberwie ale mam problem jeszcze z jednym chodzi do mojej klasy no i fika nie przezywanie mnie ani nic tylko np. podejdzie walnie i pójdzie ogólnie all go nienawidzą tylko że on jest silny że hooooj jak sobie z nim poradzić??

Sila i wytrzymalosc to 2 rozne rzeczy ;]] Przypierdol mu w nos mocniejsza lufke i ucieknie z placzem.

Opublikowano

U mnie w gim rok młodszy koleś tez jest taki silniejszy o wiele itp. i jak ja bym mu zapierdolił jak MaKys powiedział to by mnie chyba zabił.. xD nie radze sie z nim lać jak silniejszy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

U mnie w gim rok młodszy koleś tez jest taki silniejszy o wiele itp. i jak ja bym mu zapierdolił jak MaKys powiedział to by mnie chyba zabił.. xD nie radze sie z nim lać jak silniejszy.

Morda nie szklanka sie nie potłucze. Nie wiem na jakiej podstawie stwierdzacie ze ktos jest silny ale ma cie na to chyba dziwny sposob. Wysokosc ? Waga ? A moze macie w klasie silownie i napierdala 100 kg na klate ? Wy patrzycie tylko na '' SILNY '' a pudzian jakos jest najsliniejszym czlowiekiem na ziemi a w pierdol dostal juz nie raz wiec o co chodzi ? Walki pudziana powinny was nauczyc ze '' NIE SIŁA LECZ TECHNIKA CZYNI Z CIEBIE ZAWODNIKA '' ; )

Opublikowano

Może po prostu Cię podrywa ;>

a tak na poważnie to daj mu wyraźnie do zrozumienia, że jak nie przestanie tego robić to będzie go bardzo bolało ; d

Opublikowano

Wypierdol tradycyjnie, w twarz i z Kolanka.

+10 do szpanu i będzie Widieło na YouTuba.

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Każdy się tym tutaj żali.

@Top Weź mu wpierdo*, a nie kopiesz go 2 razy.

Wyje* mu tubę w nos i będzie po problemie na drugi dzień ci będzie mówić Dzień Dobry.

@Offtop. Właśnie wyższość nie ma tutaj nic do gadania -.-

Jebnij w nos i mu się odechce

Jak zobaczy ze nic nie robisz i ze moze toba pomiatac to jeszcze wieksza ciota bedziesz. Przypierdol mu z parasola w potylice i bedzie okey ; d

Morda nie szklanka sie nie potłucze. Nie wiem na jakiej podstawie stwierdzacie ze ktos jest silny ale ma cie na to chyba dziwny sposob. Wysokosc ? Waga ? A moze macie w klasie silownie i napierdala 100 kg na klate ? Wy patrzycie tylko na '' SILNY '' a pudzian jakos jest najsliniejszym czlowiekiem na ziemi a w pierdol dostal juz nie raz wiec o co chodzi ? Walki pudziana powinny was nauczyc ze '' NIE SIŁA LECZ TECHNIKA CZYNI Z CIEBIE ZAWODNIKA '' ; )

Wypierdol tradycyjnie, w twarz i z Kolanka.

+10 do szpanu i będzie Widieło na YouTuba.

Wohoo ho ile mamy "dżeki czanów" na forum, może załóżcie jakąś Szkołe Fajterów o.0

Opublikowano

z kolana w morde (ale tak z całej pydy)

A potem jebnij mocno w nos i szczylowi sie odechce kozaczenia

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mimo wszystko broń swojego honoru. Nawet jeśli jest o wiele od Ciebie silniejszy to postaw mu się... Nikt nie ma prawa Tobą pomiatać, pamiętaj o tym!

Opublikowano

Szczel mu loda to już nie będzie xD

Czy wy z takimi problemami nie poradzisz sobie sam ? Nie masz własmego poczucia honoru i własnego zdania ? Nie możesz się kolegi zapytać tylko śmiecisz kurwa takimi pierdołami na forum.... Ogarnij <_<