Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100+ LVL NA METIN2.PL potwierdzony !

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałuję tylko że wszystko co wprowadzają na globalu, było już na privach ;x

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie tylko.

Widać tu też nowy skill (bodajże czarwone tak wygląda, tzn ten syrek większy)

Widać też jak by nowego Buffa (być moze nowy, lub zmieniony)

+ nowy skin konia, zapewne szefa gildi :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Dziwnie znajomy ten kon ...

http://s4.ifotos.pl/img/093022210_hqrraae.jpg

nic nowego na kr jest to od ...

a kon to nie 30 lv tylko wierzchowiec new i pewnie bedzie w is

Opublikowano

MisterKenedi@

Faktycznie mogli by coś zrobić dla mniejszych leveli,gdyż 99, bądźmy szczerzy, ma nie wiele osób.

@MakYs

Jak nie masz nic konkretnego na temat do powiedzenia, to po chuja spamisz? Chcesz być fajny? -,- Nie dość, że ledwo pisać umiesz to jeszcze chcesz szpanować.

Opublikowano

No brawo, znowu wielki plus dla Administracji Metin2 ;)

Devowie zapieprzali kłuli kod, wstawiali tłumaczenia na inne języki a ty chcesz administracji dziękować?

Opublikowano

Nawet nazwa zdjęcia informuje o tym ,że to nowy wygląd lv upa :D

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Haha robią większy max lvl... i co to da? Tylko tyle że bd mieli 6 skilli na M-G-P jeżeli ktoś wbije ten 105(10?) I tak nieliczni wbili 99 więc po co to?A jak wbili do głownie grali wojownikami to i tak mają każdy skill na G-P więc może dodadzą nowy skill? Powinni dać jakieś nowe eq, itemy czy bonusy

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

No, no, no.... :) Bardzo długo nie grałem na PLu tylko na privkach i sobię myślałem że już nie ma różnicy PL czy priv no ale jak ostatnio wbiłem zerknąć na PLa

i zobaczyłem tą nową oprawę aktualizacji, później te "inne stalki" z niebieską poświatą a teraz too.... No nie źle, PL zawsze do przodu i tak powinno być :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Sprzedaje konto na pl... gra tam już nie ma sensu.

Powyżej 100+ znajdą się gracze co będą po 1000 zł wydawać.

Jak myślicie , będzie 7 bon ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Te zmiany są tylko przez to, że dużo graczy przestało grać..

Myślicie, dlaczego odblokowali możliwość gry na każdym serwerze? xD

Teraz te eventy z expem i dropem szkat..

Chcą z powrotem wiarę przyciągnąć

@jugens22

Pewnie ty tez wyrzuciłeś eq?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie no fajnie, może znowu zacznę się bawić w granie na PL :)

Hehe. Tylko szkoda, że do 99 wiele mi brakuje... ;/

Ale może sobie jakieś eq lepsze kupie i poszpanuje chociaż ^^

Heh.

A tak poza tym, jak dla mnie wbijanie kolejnych lvl to bezsens - eq pewno i tak lepszego nie dodadzą, więc wyższy lvl nie jest potrzebny.

Jak dla mnie to tylko do 86/88 max 91 lvl i starczy.

Obecnie z 70lvl - nie grałem już hoho ;D

Ciekawe czy jeszcze eq mam... O_o

Nie gram już w ogóle w metina,

ale jeśli potrzeba komuś pomoc z questem

to jeśli będę potrafił to mogę pomóc.

Opublikowano

Lv, no fajnie ale gdzie będą wbijać lv? W grocię? Będzie nowa mapka;/ Nie ma się co napalać;/ Znając GF i tak nie będą działać bony na grotę, mogę się mylić ale cóż im na kasie tylko zależy by Ci biedacy znów powydawali po 500 zł na jednego itemka ;/

sygnature.png

Opublikowano

Kazdy kto pisze o "no liferach" albo cos innego, to poprostu nieudacznik ktory na metin2 pl sobie poradzic nie umie ;)

Zazdrosny o kazdy lvl, kazdy yang i o eq bo nie potrafi sobie poradzic - typowy metinowiec, ktory szuka szczescia na privach bo tylko tam jako tako sobie radzi.

Opublikowano

Nie dodają zmian - źle...

Dodają zmiany - źle...

Przeszkadza wam to się tym nie interesujcie...ich serwery ich wybór.

Każda zmiana prowadzi do czegoś nowego. Obecnie jest planowane parę zmian które dadzą rozrywkę dla wielu graczy.

A tak wgl, co was obchodzi ile kto wydaje kasy na is czy też ile czasu spędza w grze? boli?

Ta polska mentalność...;/

Opublikowano

no no no wiedzę, że Team PL na prawdę spiął tyłki i nadrabia zaległości ; )

bardzo dobrze, że w końcu to wprowadzą, ponieważ będzie można dłużej grać i mieć większą przyjemność :D

+ za info anyway.

Opublikowano

Moim zdaniem zwikszyć limit lvli to oni powinni w chwili, gdy 1 osoba na serwrach GF osiągnęła 99, bo teraz takich osób jest już masa (biorąc pod uwagę wszystkie serwery), wic czemu ten kto się męczył i jako 1 wbił 99 ma teraz "startować" równo z tymi, którzy 99 wbili np. wczoraj. No ale o czym ja tu gadam xD GF nie myśli o interesie gracza tylko o swoim własnym, katakumby, pety, podniesiony limit lvli, system polecania znajomych to wszystko pierdołki mające zatrzymać uciekających graczy. Szkoda, że obudzili się tak późno, ale coż "lepszy rydz niż nic" :)

Opublikowano

Cos od sb:

1.MaKyS i Ci inni jak macie obrazac w kazdym temacie FuBu ze to no-life i wgl bez zycia to wyjdzcie z tematu bo sie rzygac juz chce tym

2.Co zmian jak Istvan powiedzial,mogli dodac od razu po wbiciu pierwszego 99lvl a nie ze ok.200osob ma juz 99.

3.Jeszcze dojde do zmian,mianowicie i tak nie przyjdzie gracz do metina,poniewaz nic nie idzie w kierunku by zaczynac od malego lvl,wiec to nic im nie da,tylko minimalnie wiecej w is.

4.Mogliby dodac 110+ bo 105 po pol roku 50osob bedzie mialo.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...