Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sped V.4

ShaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol ja juz od rana jestem i co?napisalem moze 5postow..?a ty >: no life.^:^ idz pograj w tibie ^><^ tam znajdziesz kolegow i ty grasz 4lata w wr Bosheeeee 4lata hihii tata z gamersfirst powiesz nie?fajnieeeee Miii...i ty robisz cheaty 3lata hihihihi (no ja placze z zalu) i ukonczyles studia informatyczne gz'ett ale wiesz ze 6latkow tam nie przyjmuja?a pozatym jak bys robil hacki 3LATA WOW! SZACUN! to bys umial zrobic prosty komunikat "hack made by niupn1" :)i normalnie dajesz cheaty co sa z warrock STAREGO a nie nowego ciulun1p moge dostac warna od wilku n1..itp ale przezyje takich n1p4k3w sie tepi..GOSCIU robisz vipy od miesiaca!?dawaj wrzuc tutaj albo daj wilku na pw.i niech potwierdzi ze umiesz zrobic vipa a ten pr0 el0 el0 vip co dales screna pod nazwa MEGAAA ZIUUPER ZVIP to byl tylko screen ... z g......s....net tez tak umiem:) jak zrobisz cheata z wallhack to bedziesz pr0 bo nawet tego nie umiesz a 3lata cheaty robisz:))) a tak wogole ... jak ty robisz cheaty 3lata jak wr istnieje 2.5roku....l0l bosheeeee a wiesz ze ja mam generator PREMEK?:) wiem moj tata ma jest bossskii ssssiesz przy twoich cheatach co nawet nie dzialaja Ziuperr koniec.xP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...