Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ban na alteriwnet.

ImmortalS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio grałem na jakimś serwerze polski odpaliłem czita (3-4 miało aim lub wh) więc powiedziałem a co mi tam i tak nie dostane bana

Lecz co się okazało >

"You are banned from Modern Warfare 2"

i teraz nie wiem czy to ban na ip czy na to drugie.

To xudi mi nie działa a kiedy próbuje odpalic hotspota czy jakoś tak to nie może się z czym tam połączyć.

Proszę was o pomoc :).

PS : bana dostałem 2 dni temu więc może to bym na 3 dni ale nie jestem pewny.

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Następnym razem nie używaj cheatów.

Żeby nie było spamu miałem to dwa razy 3 dni wolnego Ci nie zaszkodzi potem graj śmiało.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Dokładnie kolego, miałem to samo ale tylko za wh poczekałem 3 dni i mnie odbanowałi. Radził bym ci abyś nie cheatował bo następnym razem mogą cię nie odbanować. Pozdro :)

Opublikowano

Co dziwne, raz mnie admin aIW (mial taki tag i nie mial pokazanego ranku w tabeli) zobaczył jak wykurwiam na aimbocie i mi napisał: enjoy your perm ban, ja mu odpisałem : fuck you :D (lol), pozniej odpalam gre i miałem bana, naszczęście mój hax ma xuid spoofera (na kazdym serwerze masz inny xuid) i mogę czitować dalej lolol

Opublikowano (edytowane)

dodam, że chciałem użyc wh ale był on z 2010 roku to po wejściu do gry z wh wyskoczył mi nagle taki błąd "Nieudana autoryzacja w serwisie steam".Potem wchodze do gry patrzę a tu "Jesteś zablokowany w Modern Warfare 2" więc się trochę przestraszyłem, że mnie już nie od banują.Więc dzięki ci za odpowiedź.

Edytowane przez gasior513

Kocham mpcforum.pl!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...