Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema. wiem że było to wiele razy, ale to już mnie przerosło. od miesiąca nie mogę się zalogować do Cabala. za każdym razem "failed". no ileż można. reinstalowałem grę, wyłączałem antywiry itp. zrobiłem formata kompa i dalej nic. próbowałem zalogować się na laptopie brata i tam jest ten sam problem. nie mam już sił do tego, może mi ktoś powiedzieć co z tym zrobić?

Edytowane przez Jerry33
Opublikowano (edytowane)

O problemie napisałeś tylko tyle że "failed" i nic więcej nie wiemy, więc jak mamy ci pomóc.

Jeżeli jak się logujesz to pasek cały czas ci się ładuje, to może być w tym momencie serw przeciążony, nie dziw się, bo ja kiedyś się logowałem prawie 50 minut. W takich momentach najlepiej wpisać passy (włączyć zapis loginu, żeby było szybciej) i kliknąć logowanie i robić coś innego, jak się nie uda to ponownie, jak się uda jest dobrze.

@Autorze, napisz coś więcej o tym błędzie, pokaż screeny, wtedy będzie wiadomo, jak można pomóc, bo na razie tylko na ślepo możemy pomóc.

Edytowane przez djmati5
Opublikowano

Przecież już wykupili nową maszynę,więc na pewno tego problemu nie ma,i do tego przez miesiąc...więc lagi serwera nie mają tu nic do rzeczy.

Tak radzę Ci dać screena z tym błędem,będziemy mieli większe szanse by Ci pomóc.

Opublikowano

Może i wykupili nową maszynę, ale lagi, tak czy inaczej mogą być.

"więc lagi serwera nie mają tu nic do rzeczy. "

Skoro nie podał dokładnego opisu błędu, to nie wiadomo jaki jest tego powód, więc nie wiadomo, czy to są lagi czy nie.

@ Osobiście to na globa teraz wchodzę raz na 2/3 dni (tak na ok pół godziny) i dość często mam tak, jak opisałem wyżej, że muszę kilka razy się logować. I u mnie nie ma problemu z łączem, ponieważ mam neta 2MB/s + dodatkowe połączenie 768KB/s, więc nawet jakby jedno przerwało, to drugie działa. :)

Opublikowano

screen http://i55.tinypic.com/2i9gvhi.png

wiem że trzeba czekać czasem, no ale żeby przez godzinę nic się nie działo?

od miesiąca chyba nie mogę się zalogować. rozumiem że mogą być przeciążone serwery ale żeby o każdej porze dnia i nocy?

nie mam pojęcia co z tym zrobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...