Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Happy Hour w Metin2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytat z forum Metin2 PL

Informacje o nadchodzącej Happy Hour w Metin2.pl

Jesienny wiatr huczy wśród przepastnych stepów kontynentu, a jego zimna dusza wdziera się pod Twoją zbroję.

Noce są coraz dłuższe i pełne niebezpieczeństw.

Ale nawet w czasie tej burzliwej pory roku możesz liczyć na błogosławieństwo Boga Smoków:

Zapewnij sobie 20% więcej Smoczych Monet oraz szansę na zdobycie legendarnego Dzika Wojennego!

Drodzy Gracze,

uprzejmie informuję, że w nadchodzący weekend czekają Was następujące atrakcje:

20% bonus do zakupionych Smoczych Monet (Happy Hour) w piątek 30.09. od 19:00 do 22:00,

50% EXP Event, który zostanie aktywowany w piątek 30.09 od 18:00 do 23:00,

Drop Skrzyni Blasku Księżyca zostanie aktywowany w sobotę, 01.10 od 18:00 do 23:00,

Tylko w niedzielę 02.10. od 18:00 do 22:00 będziecie mieć okazję na zakup Tajemniczej Skrzyni w Sklepie z przedmiotami.

Otwórzcie ją, a przy odrobinie szczęścia znajdziecie w niej Dzika Wojennego.

Zapraszamy do zabawy!

Wasz Metin2 Team

Oryginalny temat

To jest ukryta treść, proszę

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Znowu coś się dzieje na tym Plu , kolejny + do Administracji . Można zarobić na szkatach , i lepiej poexpic na 50% EVENCIE ;] Naprawdę mi się to podoba .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie, chociażby dlatego, że właśnie zacząłem z powrotem grać na pl'u.

Ale to jest tylko po to, żeby "starsi" gracze wracali, albo przyciągali nowych. ;P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

No nareszcie coś porządnego dają... A mi akurat się przyda ten exp bo szybko 33 lv musze wbić na nowej surze :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@mardik przecież jest napisane

50% EXP Event, który zostanie aktywowany w piątek 30.09 od 18:00 do 23:00,
Opublikowano

przyciągają znów graczy , kasy zaczyna brakować^^

Kasy na pewno nie zaczyna brakować, chyba nie wiesz ile GF ma gier online :)

@Topic.

Dobrze, że znów się coś ciekawego dzieje, chociaż wolałbym pomocnika zdarzeń z czekoladkami ^^

Cóż, może sobie uzbieram te 105 sm (tak, aol x3)i kupie 3 skrzynki :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano
Drop Skrzyni Blasku Księżyca zostanie aktywowany w sobotę, 01.10 od 18:00 do 23:00

Skur******m szkoda zrobić od rana do nocy (powiedzmy od 8:00 do 24:00)!

To samo z EXPem 50%+

Tylko w niedzielę 02.10. od 18:00 do 22:00 będziecie mieć okazję na zakup Tajemniczej Skrzyni w Sklepie z przedmiotami

Wielka łaska że dodali ten przedmiot który my musimy zakupić za realne pieniądz (lub jak kto woli wymęczone w AOLu, proxach).

Eventy z przeszłości nie mają się równać z teraźniejszymi eventami. Takie moje zdanie.

Opublikowano

Pfff. GF mnie rozwala...

A to chamy i spryciarze, pewnie będzie wyglądało to tak gracze nakupują sm za 200 zł bo mają 20% więcej, i za niedługo nowa mapa więc będą pro i wgl, ;/

A GF zbiera kasę na takich ;/

sygnature.png

Opublikowano

gf sobie sporo narobi kasy na osobach ktore beda chcialy miec dzika, a na dzika nie ma 100 % ... Taka szkatulka podobno okolo 100 zl bedzie kosztowac wiec to kawal grosza ;] Ogolnie fajne atrakcje ktore zacheca do expienia i gry, i troche ceny itemow ze szkat sie wyrównaja ;] Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...