Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warkoczyki u chłopaka

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko dla kobiet.

Zauważ, że większość piłkarzy ma nawet taką strukturę włosów.

Bynajmniej 5 lat z odżywkami do włosów byś musiał zapuszczać, aby mieć idealne.

Opublikowano

Ehh... to trzeba być pojeban*m żeby takie coś zrobić z włosami.

Szkoda włosów tylko ja radze nie robić ale rób jak chcesz -.-

Opublikowano

Warkocze pasują bardziej dla afroamerykaninów. Nie no naprawdę dla białych warkocze są beznadziejne. Jak baby wyglądają, a ehem czarni jak porządni ludzie. nie wiem dlaczego ,ale tak jest

Opublikowano

Własnie się zastanawiam czy zapuszczać włosy czy nie . :D

Nie zapuszczaj ;f Musisz długo zapuszczać rok może dwa

Weteran
Opublikowano

zapuszczaj dziewczyny lubia dluzsze wlosy u chlopakow !

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

zapuszczaj dziewczyny lubia dluzsze wlosy u chlopakow !

Nie wszystkie drogi chłopcze, nie wszystkie.

Najczęściej takie, które chyba patrzą na nie wiadomo co.

Przecież wiadomo, że każda kobieta patrzy na cechy charakteru najczęściej. Więc po co ci włosy? Żebyś zaszpanował? :D

Opublikowano

@up +1.

Ja osobiście nigdy nie miałem długich włosów i nie nigdy ich nie zapuszczę. Jeśli kiedyś w przyszłości będę miał syna, w życiu mu nie pozwolę zapuścić włosów... Facet powinien mieć włosy krótkie!!

.

Opublikowano

A później tematy na forum 'Bosze kolecy wszkole mufiom ze jeztem pedauem i mnje wszyscy bija, corobici/!?!?!?'.

Prowokujecie ludzi.

Pytasz się co o nich sądzę ?

U czarnego faceta wygląda to zajebiście, nic do czegoś takiego nie mam.

U białego wg. mnie wygląda to CHUJOWO, to jest Polska, tutaj jedynie możesz za takie włoski wpierdol dostać, lepiej sobie odpuść ;)

@x12:

Ale to jest temat o WARKOCZYKACH laugh.gif

Też znam kilku spoko kolesi z długimi włosami ;)

52287137559562145640.png

Weteran
Opublikowano

Typowe...

Jak juz ktos rozni sie od pozostalych to jest jakis inny.

Co do wypowiedzi

Nie wszystkie drogi chłopcze, nie wszystkie.

Najczęściej takie, które chyba patrzą na nie wiadomo co.

Przecież wiadomo, że każda kobieta patrzy na cechy charakteru najczęściej. Więc po co ci włosy? Żebyś zaszpanował? :D

Wiadomo ze nie wszystkie ...

Jedna zworci uwage na charakter , druga na wyglad , wiec o czym tu mowa.

A później tematy na forum 'Bosze kolecy wszkole mufiom ze jeztem pedauem i mnje wszyscy bija, corobici/!?!?!?'.

Prowokujecie ludzi.

Jak sie jest cipka i sie nie ma jaj to tak jest.

Ja mam dlugie wlosy , dluzsze niz niektore dziewczyny , ale jakos nikt sie nie czepia , bo wie ze w morde dostanie.

@topic

Zgodze sie z innymi . U czarnych to wyglada spoko , ale u bialych to naprawde nie przejdzie.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Kurwa że na świecie się taki coś szerzy o.OJesteś kurwa chłopem czy jebaną lalunia?

Ciekawe czy powiedziałbyś to samo 2 metrowemu czarnemu gangsterowi w USA, pewnie nie, jebać.

Troche szacunku, kultury i tolerancji. Ok?

@Topic

Ja bym nie radził robić czegoś takiego ,nie tylko ze względów estetycznych ale ze względów zdrowotnych, chyba zdajesz sobie sprawe , jak będą wyglądać takie włosy gdy już je ''rozprostujesz'' ? Nie?

Jak szopa. Nie polecam , mnie sie osobiście coś takiego nie podoba ale skoro tobie tak to rób ;)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ciekawe czy powiedziałbyś to samo 2 metrowemu czarnemu gangsterowi w USA, pewnie nie, jebać.

Troche szacunku, kultury i tolerancji. Ok?

Nie powiedziałbym bo czarni w takim czymś fajne wyglądają.

W Polsce i w szkole przecież mu żyć nie dadzą.Nie lepiej mieć normalne ktorki włosy po tradycyjnemu i mieć wyjebane na hejterów i inne tego typu płazy>?

Opublikowano

Na początek jestem trochę zdziwiony ponieważ musisz mieć jakieś powody jeśli decydujesz się na coś takiego. Polska to kraj nie zbyt tolerancyjny i takie zagranie może tam w pewnym stopniu uprzykrzyć Ci życie.

Może chcesz się wyróżniać, Ja nie mam pojęcia i się na tym nie znam ale zrób jakiś inny wyskok który będzie postrzegany trochę inaczej i zobacz jak sobie z tym poradzisz.

Bo jak już jeden kolega wyżej zauważył dzieci sobie z dnia na dzień myślą "a zapuszczę włosy i będę zaje*****" a potem wychodzi tego gówno i i jedna wielka prowokacja ogólnie -.-

Opublikowano

Zgadzam się że warkoczyki to zły pomysł i wgl. mi sie nie podobają, ale stwierdzenie że długie włosy ( w uogólnionym tego słowa znaczeniu ) wyglądają pedalsko u chłopaków jest BYNAJMNIEJ żałosne.

Polska z roku na rok staje się coraz bardziej nietolerancyjna, kiedyś długie włosy to była niemalże norma a dziś to 'pedalstwo i wstyd' może niedługo zaczniemy wszyscy chodzić tak samo ubrani w te wasze air maxy, dresy i opitoleni na łyso? Denerwują mnie takie konserwatywne mohery jak Thstn - ty masz 60 lat? Ps. nie zapomnij o dzisiejszej audycji w Radio Maryja.

Jeśli autor tematu jest w stanie poradzić sobie z takimi ludźmi pokroju thstn np. w szkole to niech robi te warkoczyki, one sie mają JEMU podobać, a nie wam.

63989389769756300986.png

Opublikowano

No jak mój ziomek z GTA. Szczerze mówiąc jak to kiedyś rozprostujesz to masz shit a nie włosy nie polecam.I nie podoba mi sie to wogóle. To taki styl "czarnoskórych" lecz mnie to nie kręci. Dredy takie małe jak miał Magik w 93-94 wolałbym o.O

Jak ci sie podoba to rób lecz nie polecam poprostu.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...