Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Szukam] Programu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Czy zna ktoś program, w którym wybieram sobie z kompa na raz np. 10 obrazków. Obrazki są w rozdzielczościach powiedzmy 200x100 i ustawiam w programie, żeby zwiększył je wszystkie do rozdzielczości 200x200. Właściwie to nie chodzi mi tutaj o zmianę rozdzielczości samego obrazka tylko o dodanie do niego dodatkowego pola (chyba roboczego). Tak, żeby był dłuższy, a nie większy.

Ewentualnie jeszcze przydało by się, gdyby do tych wszystkich obrazków dodawał automatycznie jakąś ładną ramkę, żeby wyglądało fajnie na stronie :D.

Jeżeli zna ktoś program, który umożliwi wykonanie chociaż masowego zwiększania pola roboczego obrazków to proszę o odp. daję + :).

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

Proste jest to bardzo. Otwierasz zdjęcie które ma np, rozmiar 200x100 w okienku 200x200 dodajesz warstwem np z czarnym kolorem i wrzucasz pod tą warstwę ze zdjęciem. I masz rozmiar 200x200 :D Czyli 200x100 i 2 paski po bokach np czarne. O to chodziło?

.

Opublikowano

@UP Dzięki, ale to nie to czego szukałem. Jakoś sobie z tym poradzę, choć zajmie mi to sporo czasu.

Teraz jeszcze jedno pytanie. Wie ktoś może, jak wstawić na stronę obrazek, tak aby po najechaniu na niego powiększał się?

obraz24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...