Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CoD4.

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć!

mam problem, który polega na tym, że gram sobie jakieś 10minutek i naglę mi się komputer wyłącza. Zrobiłem reinstall i to pomogło na jakieś 2dni i potem znowu. Wiecie może o co chodzi ? Proszę o odpowiedź.

Pozdrowienia developedmon.

PS: gram w BFBC2 na full wymaganiach więc raczej to nie jest słaby sprzęt...

PS2: Proszę o to zdjęcie. Temperatury nie mogę wysłać bo Everest mi nie widzi czujnika zbyt nowy komp...

beztytuuqed.png

Płyta główna MSI rzadko spotykana i dobra

Procesor Intel 5

Edytowane przez Ed Dog
Opublikowano (edytowane)

chyba na pisałem no nie ?

kompa tak dobierałem ,że nie ma tak aby żadna gra mi nie chodziła przez następne 2lata na full detalach

Edytowane przez Ed Dog
Opublikowano

grałeś może w inne gry na silniku q3? Możliwe, że ten silnik ma coś do siebie, że sobie nie pograsz. Weź ściągnij jakiś cfg na FPSY. (to jest ważny krok) i napisz czy dalej Ci się będzie wyłączał. parę postów lub może stronę znajdziesz takie cfg.

szefmarcin.png

Opublikowano

Zobacz to, ale swoje ustawienia gdzieś zapisz:

To jest ukryta treść, proszę

Moim zdaniem komputer i tak nie powinien się wyłączać przy grze:

a ) albo coś z kartą

b ) albo coś z zasilaczem

c ) komp się przegrzewa (( odpada ? ))

Komp jest dobry masz zainstalowane najnowsze sterowniki (( do wszystkiego )) ?

Znalazłem takie coś, ale robisz to na własną rękę:

Gdy podczas gry niespodziewanie następuje restart komputera należy wywołać niebieski ekran błędu BSOD:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Mój komputer i wybierz Właściwości.

2. Przejedz na zakładkę Zaawansowane i w sekcji Uruchamianie i odzyskiwanie naciśnij przycisk Ustawienia.

3. W sekcji Awaria systemu odznacz pole Automatycznie uruchom ponownie (kwadrat po lewej ma być pusty).

Po wykonaniu tych czynności uruchamiasz ponownie grę i czekasz aż komputer znowu odmówi posłuszeństwa. Jeżeli pojawi się niebieski ekran błędu BSOD, przepisujesz komunikat błędu STOP ..... i jakiego pliku dotyczy.

cybertrashplTataNiebieski%20ekran%20_BSOD_l

Podaj także konfigurację kompa. Możliwe, że zasilacz nie wyrabia lub masz złe sterowniki. Albo coś się przegrzewa. Sprawdź temperatury programem Everest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...