Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Save By Nyshix

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

schematy schematy schematy i jeszcze raz schematy... To jest sklejenie kilkudziesięciu save'ów i przywłaszczeniu ich sobie... Wielki "-" Pytanie jest tylko takie , po jakiego grzyba ty twierdzisz , że sam to robiłeś na singlu nie używając żadnego programu?... Po drugie tak nie zabłyśniesz na mpc :) wrzucając cudze prace , kłamiąc , że to twoje.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Największy, a zarazem najlepszy save stworzony przez gracza na mpcforum! Jesteś genialny, chłopie. Sam bym miał trudności wybudować tyle rzeczy. Włożyłeś w to bardzo dużo trudu, więc dostajesz +'sika, a ja sobie na niej pogram.

Opublikowano

Czy ja twierdze ze to bez programow ? TooManyItems + World Edit Domki nie znajdzieiecie na schematach poniewaz to ja je budowalem. Mobgrinder mam z save ale sam przerabialem hodowle wszystkie sa moje.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

szkoda , że kilka twoich wypisów wyżej , twierdzisz , że save'a robiłeś na singlu i tyle wydropiłeś diamentów... Ogarnij :) Więc widać tutaj , że już kłamiesz ;]

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

@naxch

szkoda , że kilka twoich wypisów wyżej , twierdzisz , że save'a robiłeś na singlu i tyle wydropiłeś diamentów... Ogarnij smile.gif Więc widać tutaj , że już kłamiesz ;]

Spox pokarz mi post w którym tak pisze ;)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...