Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot we wrotach dostaje DMG

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z kbotem , otoz tak : Kbot przechodzi bez zarzutu całe wrota , do mk. Potem zaczyna sie rzeź , bo cały czas łapie DMG(obojetnie czy A,B,C wrota) już na mk.

Radius mam 750 30%+/- na krychy mk podobnie , ale nadal łapie to dmg. Na dk kończne z około 190k HP , z 306k hP.

Jest na to jakas rada , lub konkretne konfy ? Neta mam dobrego , a poza tym wszytkie alieny do mk i dk robi praktycznie bez musinięcia HP , bo z sibelonitkow i saimonkow spokojnie wychodzi mi z 305.k hp

Opublikowano

polecam ci takie konfy... zrób 2 pościgowe wsadź 6 osłonek reszta lasery... zmień radius na standardowy... i naprawianie ustaw na 90% wtedy bez szwanku przejdzie ci wrotka :)

Opublikowano

naprawianie przede wszystkim dlatego napisałem optymalne ustawienia bota które mnie nie zawiodły

Opublikowano (edytowane)

polecam ci takie konfy... zrób 2 pościgowe wsadź 6 osłonek reszta lasery... zmień radius na standardowy...

a po co ma dwie konfy ustawiac jak Kbot NIE ZMIENIA KONF WE WROTACH

NIE WIESZ NIE DORADZAJ INNYM

Edytowane przez dunio99
Opublikowano

@up niezmienia , lecz jesli dostanie potężnego hita od krychy w gamie to zmienia.

@topic. sporoboje jutro , ustawie tak jak maxik polecił.

@maxik on ci przechodzi te alieny razem z protami czy do protkow juz inne konfy ?

Opublikowano

razem z protami nie zmieniam mu konf na proty bo i tak je zrobi i tak tylko że to troszkę dłużej trwa co do 2x UP znawca widzę jesteś ;) wybacz jeśli ty się nie znasz to się nie udzielaj ;) piotrek sprawdź te konfy i ustawienia co ci dałem zobaczymy jak to pójdzie u ciebie..

Opublikowano

@UP Prawie codziennie Kbot mi wrota robi i czasami gdy zauważyłem ze laga dostał to bije dalej na tej samej konfie bez osłon i jak to wyltumaczysz ? przypadek ? dlatego ja wsadzam 4-5 napedow reszta oslony + 33 lasery i robie do protow z naprawianiem sie na 95%

Opublikowano

dunio to gratulacje ustawień mi zmienia wszędzie konfy nie ważne czy wrota czy bocenie normalne :)