Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam.posiadam ninje dagger 69lv bez eq (tzn w pewnym sensie bo mam: buty,naszyjnik 1.5k hp,srebrna+9,ebo+9,kolczą+9.wiecej eq nie posiadam,ale mam na sell takie itemy jak: simy+9 kd+4 5b,smoczą zbr+9 kd+3 5b 1.5k hp 15% magia, para butow 1.5k hp,maska 10% ludu. i jak w takim eq dobic 70? tzn jakbym cos sprzedal,to co kupic zeby w miare tanio dobic ten lv. podawajcie mi jakies swoje propozycje co kupic itp. zeby wbic 70 w miare tanio. pozdrawiam:)

@edit:

aha zapomnialem, i czy ewentualnie nie grac juz ta ninja,poniewaz nie potrafie zarabiac i zagrac kims innym:)

Edytowane przez harry10

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

dobijaj ninją i graj dalej, kilka grupek i wbijesz w kilka godzin.

co do zarabiania, to kucie rud, łowienie ryb, ulepszanie w DT lub dropek w imha, na małpy, w m2 z bojem na metki.

ew. tą ninją możesz porozwalać metki, może kamol lotnie.

Opublikowano

@MakYs

dawno nie słyszalem takiej prostackiej wypowiedzi;) jezeli twoj mozg nie wykracza rozumowaniem poza dodaniem 2+2 (jeszcze pewnie z blędami) to moze wogole sie nie wypowiadaj. wszyscy potrafili sie wypowiedziec,bo wiedzieli o co chodzi. ze ty jestes nierozumny,to juz nie moja wina.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...