Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Call of Duty: Modern Warfare 2 - przemyślenia

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem wspomnianą grę : Call of Duty: Modern Warfare 2 dacie jakieś konkrety odróżniające tą część od reszty serii? Słyszałem że ta jest jedną z lepszych.

Opublikowano

Jest kontynuacją najlepiej sprzedającej się gry Call of Duty 4: Modern Warfare.

Masz opcje single w której możesz kontynuować przygodę z COD'a 4 misje specjalne i jeszcze coś tam jest.

Opcja multi player.

Steam.

Pozdrawiam

FuXo

Opublikowano

Jak przedtem wspomniaj kolega w campani kontynulujemy mijsje z cod'a 4.

Lecz w tej czesci cod'a znajduje sie opcja special ops [tak pisze w mojej angielskiej wersji] w niej jest wiele nie dlugich misji polegajacych na dojsciu do daneggo punktu.

w danej seri cod'a mozna grac w trybie onlline gdzie mozna grac w kolegami i innymi graczami z innych regionow. tryb onlline bardzo wyroznia cod MW2 od innych gier gdyz znajduje sie tam bogaty wybor broni i dodadkow typu:

-cammo

-doczepki ,np.granatnik.lupa

Znajduje sie tam rowniez wiele akcji wziagajacych w gre. W grze na necie jest rowniez wiele inncyh ciekawych rzeczy typu perki-atuty ale o tym mogl bym pisac i pisac o tym moze w innym temacie

Opublikowano

@2xup raport to ty możesz dostać za spam. Oczywiście leci raporcik.

@topic Gra jest naprawdę bardzo dobra ale na początku możesz w multi nie ogarniać. Niektórzy mówią że kupiliśmy drugi raz tą samą grę (hahahahahahahaah). To zupełnie co innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...