Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś chcę zaprezentować wam mój kurs.Zaczynam nagrywanie filmików/troche słaby mikro .Strona :

2 odc.

Kursów będzie ponad 10 - tak przepowiadam a może i wiencej :rolleyes: Zyczę miłej nauki ;)
Opublikowano

Mistrz WebDevelopingu !

Tak informacyjnie tylko powiem:

W tym video tutorialu, nie ma chyba nic poprawnego ! Nie próbujcie się z tego uczyć !

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Jeśli ktoś chce kurs HTML i CSS z prawdziwego zdarzenia to zapraszam na kurshtml.edu.pl.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Specjalista
Opublikowano

kurs jest naprawdę w słabej jakości, + ten głoś- niee

przejdz mutacje, pomyśl co chcesz na ma prezentować, w jak najlepszej formie, bo tak na prawde to tylko zniechęca.

Opublikowano

Otóż najlepszym kursem internetowym HTML-a jest właśnie kurs, który podał RastaJoint :)

Zgadzam sie sam z niego korzystałem :)

Co do tematu czekam na kurs PHP bo HTML jest do nauki łatwy :)

Siemanko :D !

Opublikowano

Nic nie zrozumiałem. Nie podoba mi się nie polecam; \

Pozdrawiam

Uwielbiam, Kocham robić strony internetowe albo pomagać w tworzeniu;)

W razie pomocy tworzeniu jakiejś strony internetowej. (bez zapłaty)(dla nauki)Pomogę. Wrazie potrzeby gg które mam podane w opisie profilu lub skype które mogę podać dopiero po rozmowie na forum lub gg

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Powiem tak fajnie ,że się za to wziąłeś ,ale doucz się bo na pewno nie zrobisz fajnej strony którą każdy był by zachwycony (opr. twoich rodziców - bez urazy)

po 1 Trudne do zrozumienia

po 2 Gadasz troszkę jak sami ludzie się wypowiedzą

po 3 Grafika

po 4 Brak ci słów np. (bierzemy to .... ten no )

po 5 Wytłuszcza text - no taki czarniejszy o.0

Popracuj a na pewno będzie dobrze.

sygnafranc.png

• Dodaj nową pozycję...