Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] xenoxmt2 nie włącza się.

tokrzys16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem z xenoxmt2 pobrałem najnowszego metina (pl) i zaktualizowałem go tak jak trzeba. Pobrałem wszystkie aktualizacje do priva xenoxmt2 i zrobiłem tak jak karze instrukcja i gdy chcę uruchomić grę to pojawia się czarny obraz i znika. I tak się dzieje cały czas. Czy ktoś może mi to wyjaśnić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tutaj niema do czego dawać ss. Bo pojawia się czarne okno i po chwili znika. Sterowniki od karty graficznej mam dobre bo inne gry fungują normalnie. No ale coś, spróbuję zrobić jak mówisz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale wystarczy że pobierzesz tylko clienta,txt i coś jeszcze i to wszystko wpakujesz do dysku D w oddzielnych folderach. I wchodzisz w XenoX_MT2_Klient (najnowszy patch) i gotowe już możesz grać...

Opublikowano

Restart komputera spróbuj. Czasem pomaga.

Może też tak się dziać wtedy, gdy np. masz na komputerze wirusy które zarażają pliki z rozszerzeniem .exe. Launcher zostaje zarażony, coś się psuje i już nie odpalisz.

No i możliwe że za dużo lub za mało plików ściągnąłeś. Przez co client uszkodzony i grać się nie da.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Pobrałem na nowo klienta całego z xenoc i już działa. :).

Ale niestety nie do końca. Gra się uruchamia i funguje. Ale na ziemi mam czarno zielone paski. Niewiem czy tak ma być. Ludzie na serwie piszą, że nie. Więc pytam się was. Jak to usunąć ? Jak trzeba będzie dodam ss.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mozna by ss prosic ale mysle iz jak kolega na gorze wystarczy pozamieniac pliki usun pliki txt i wez patch xenox powinno byc all okey ,

wez takze zainstaluj ( wypakuj) klienta xenoxa na inna partycje niz teraz np instalowales wszytskie gry na c to tera zainstaluj go na d powinno byc al okey a jbc to graj na kamerze tylko nie wlaczaj hackow

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Wsadz do stacji dyskow jakas plyte (byle jaka, nawet gra na PC moze byc) i powinno dzialac. Mialem podobnie

Mialem podobnie, wsadz jakas plyte do stacji dyskow (obojetnie jaka) i powinno dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...