Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][1.8]SiMPLiCraft[FB+RP][NO-WL][NO-PREMIUM]

*Happy*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam gry na serwerze. Admin nie umie dać działki. Gra tam tyle noobów że ja pierdole, siedzi 12 w lesie i wszystkich co się zwarpują to biją od razu, a jak ich zabijesz to płaczą adminowi. Pół godziny jeden spamuje że chce mieć wodę na działce i nic nie idzie rozczytać. Na mapie znajdują się modele z innej mapy (patrz na przykład: grzybek z Mario, serduszko). Może i macie 50 slotów, ale takie są lagi, że ja w 12 osób mam z pięćdziesiąt razy mniejsze. Serwer zaliczam do kolejnych, żałosnych. Werdykt: dobranoc.

Opublikowano

Odradzam gry na serwerze. Admin nie umie dać działki. Gra tam tyle noobów że ja pierdole, siedzi 12 w lesie i wszystkich co się zwarpują to biją od razu, a jak ich zabijesz to płaczą adminowi. Pół godziny jeden spamuje że chce mieć wodę na działce i nic nie idzie rozczytać. Na mapie znajdują się modele z innej mapy (patrz na przykład: grzybek z Mario, serduszko). Może i macie 50 slotów, ale takie są lagi, że ja w 12 osób mam z pięćdziesiąt razy mniejsze. Serwer zaliczam do kolejnych, żałosnych. Werdykt: dobranoc.

Powiedz mi który admin nie umie dać działki... Co masz na myśli mówiąc że na mapie znajdują się modele z innej mapy?... Mapa była robiona w 100% przez nasz team... Laggi są ponieważ na maszynie są postawione 2 serwery, planujemy kupić lepszą maszynę.

Erza_Fairy_Tail_Signature_by_oMagic.png

Opublikowano

A skąd mam kurwa wiedzieć jaki miał nick? Jakiś dziewczęcy 10 razy cuba na jedną działkę dawał z czego ani razu nie działał. No dobra może działka zajęta albo co (tak stwierdził) i przeszedł na drugą. To samo było więc się wkurwiłem i wyszedłem. A co znaczy modele z innej mapy? Jak myślisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...