Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :P mam dziwny problem a mianowicie to że robiłem wczoraj formata ściągnełem sobie WR i zrobił się update no i wczoraj WR jeszcze chodził a dzisiaj w ogóle nie chcę się włączyc :| naciskam ok potem kolejny raz ok i dupa gra się nie włącza. Dlaczego ??? 5* za dobrą poradę (tylko nie za to jak napiszecie "reinstal napewno pomoże" itp :P )

PozdR.!

@edit zrobiłem reinstal i dalej nie działa :( w ogóle .... nie ściągam żadnych torrentów czy coś w tym stylu :( pierwszy raz mam taki problem i mnie to wkurwia że tak powiem ....

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

Miałem tak samo.Trzeba ręcznie zaktualizować HS bo ta nowa instalka jest zbugowana strasznie.

Zrób tak pomoże na 100%!!!

Wejdź: C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\Data\HShield\Update

lub(to zależy gdzie masz zainstalowanego WR)

C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\Data\HShield\Update

I w tym folderze "Update" znajduje się program o nazwie "autoup" otwórz go, zaznacz ikonkę HS i kliknij "Start Update". Poczekaj aż spatchuje(to trwa kilka sekund) otwórz WR i na pewno będzie działać.

off

Opublikowano

KURWA ! ! ! Jestes wielki ziomek ^^ w koncu moge grac i nabijac lvl :D DZIĘKI WIELKIE :P przy tobie to obama wymieka chlopie ^^ THX !!!!!

Close Topic.!

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...