Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aol a problemy z policją ?

CrazyBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah ale z was idioci, ciekawe gdzie takie glaby mieszkaja, po takie odpaly mozna znalezc jedynie na mpc.

rutut idioto, czy zrobiles chociaz jedna reklame na sp ?

Chyba nie bo widze ze piszesz takie brednie, nie ma reklam ktore ktos wysyla za pobraniem na slepo, to raz, po drugie kazda reklama wyglada mniej wiecej tak ze albo placisz przelewem z banku i dostajesz paczke, albo placisz bezposrednio karta.

I to ty wroc na ziemie bo widze ze od tego siedzenia przy kompie rozum ci sie wypalil i straciles kontakt z rzeczywistoscia.

Opublikowano

Odpowiadaj na pytania dziesięciolatku...

SM dostanę wszystko pięknie ale czy przez takie coś może do mnie zapukać policja ?

Autor dał jasno do zrozumienia, że dostał SM a nie zapłacił. Jak nie potrafisz czytać tylko wyładowywać swoje braki na innych to po onanizuj yourself...

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak, mialem jedna taka oferte ze zamawialem i musialem wyslac przelew aby sfinalizowac oferte.

Sm dostalem a przelewu nie zrobilem i po miesiacu dostalem mail ze zamowienie zostalo anulowane i tyle.

Wiec to jest blad firmy ktora reklame wstawia !

Sa tez oferty dzialajace na tej samej zasadzie lecz sm nigdy nie zobaczysz !

Rowniez istnieja reklamy ktore najpierw dzialaly tak jak opisalem wyzej a pozniej dodaly nowe zabezpieczenie i juz nie dalo sie tak robic, czyli jak widzisz wszystko zalezy od zabezpieczenia.

Opublikowano

Jak uważasz.. Systemy wypisałem wcześniej, a fakt jak się jaka firma broni, zależy tylko od ich 'managementu'. Jeśli chodzi o sponsorpay, to wypełniałem tylko darmowe, i z tego co pamiętam, to rzeczywiście było tam napisane,'że sprawdzą poprawność wypełnienia' -nie wiem jak z płatnymi.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu bo robi się zbędny spam. Popisałem na PW z niektórymi osobami i sprawę wyjaśniłem.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Płatne reklamy - podawanie danych osobowych

Podawanie fałszywych/nie swoich danych osobowych jest karane.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...