Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojazd na Kolegę ; >

ExuL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, cześć. Ostatnio taka paczka klasy.. a dokładnie jeden taki cwaniaczek jedzie na mnie z tekstami obraźliwymi i mam do was pytanie

Czy moglibyście przygotować dla mnie serie poniżających tekstów ^^

Tylko nie podawajcie takich z internetu z youtube bo taki psychopata jak on cały czas napierdala przed komputerem i wszystkie odcinki makys'a (bez obrazy , ja też oglądam i sie ciesze hehe) ogląda I gra w metina

Także możecie też podawać jakieś poniżające teksty o Metinie itd..

Ten koleś przy kolegach cwaniak a przy nauczycielce przy odpowiedzi by sie normalnie rozpłakał mógłbym mu dojebać no ale.. Zaraz by sie poskarżył coś w tym stylu

Ale lepiej by było tekstami go zjechać żeby go tak po prostu "Zgasić".

Czekam na wasze Mistrzowskie teksty ;]

Opublikowano

Po co chcesz go zjechac nie swoimi textami ?

nie umiesz sam wymyslic to moim zdaniem wogole

tego nie rob nawet jesli Ci ktos je wymysli

spytaj sie go czy bedzie dalej po Tobie jezdzil

jesli powie tak to spytaj sie go czy chce isc

na solo style i zobaczy kto jest lepszy koniec

ogury

podaj wyjebany text takie cos mu powiesz i chlopak

straci mowe na 3 dni

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Siema, cześć. Ostatnio taka paczka klasy.. a dokładnie jeden taki cwaniaczek jedzie na mnie z tekstami obraźliwymi i mam do was pytanie

Tylko nie podawajcie takich z internetu z youtube bo taki psychopata jak on cały czas napierdala przed komputerem i wszystkie odcinki makys'a (bez obrazy , ja też oglądam i sie ciesze hehe) ogląda I gra w metina

Także możecie też podawać jakieś poniżające teksty o Metinie itd..

Ten koleś przy kolegach cwaniak a przy nauczycielce przy odpowiedzi by sie normalnie rozpłakał mógłbym mu dojebać no ale.. Zaraz by sie poskarżył coś w tym stylu

Ale lepiej by było tekstami go zjechać żeby go tak po prostu "Zgasić".

Czekam na wasze Mistrzowskie teksty ;]

tak nie podawajcie z neta , a sam wezmiesz z neta

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jesteś kurwa kreatywny jak dentysta przy borowaniu zęba zardzewiałym skalpelem...

@Edit przy okazji

Eh! Spadać do mamusi z takimi problemami.

chyba stworze jakiś specjalny temat o życiu i o radzeniu sobie w przyszłości. Nic tylko tematy nierozgarniętych dzieciuchów nie majacych własnego rozumu.

Oczywiście najlepiej na MPC napisać i zaśmiecać działy <facepalm>

Opublikowano

Kreatywność, wymyśl coś sam. Miotać cudzymi tekstami potrafi byle jaki cwaniaczek...

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

nie wyzywaj go tylko zaprzyjaznij sie z nim moze bedzie twoim najlepszym kolega 

Haha dobry jesteś z takim neosiem zaprzyjaźnić sie hyh

A tak wgl to dzisiaj się prawie rozpłakał bo go kolega popchnął w szatni.. :x

Opublikowano

Nadal chcesz upokarzać kolegę?

W twoim wieku, pojazdy nie powinny mieć miejsca. Osoby które się wyzywają, mają miano idiotów. Jak ja chodziłem nawet do gimnazjum, to

sprawy rozwiązywało się rzeczowo. Mój ojciec sam jest leworęczny i raz przywalił jednemu fagasowi, bo chciał się bić. Dobrze wiedział, że skończy

się to dla niego źle.

Teraz takie czasy minęły, ale tutaj nie ma co dyskutować. Nie ma co się wyzywać, i bezkarnie mówić Twoja stara. Wystarczy, że powiesz

mu, że jest skończonym idiotą, jeżeli cię wyzywa i odejdziesz.

Opublikowano

Tylko nie podawajcie takich z internetu

Dlatego Ty chcesz bić jakiemuś chłopaczkowi riposty z neta ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...