Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam swój server z pluginami na bukkicie i nie ma mobów! :(((

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was Serdecznie :) mam problem w MineCraft 1.8.1 :( po prostu nie mam mobów!! :( mam w Serwer, spawn monster true spawn animals true i nei ma mobów nie wiem dlaczego kurde.. :( wszystkiego próbowałem i dalej nie działa pomóżcie co mam zrobić :( Serwer jest na hamahi z pluginami na bukkicie.

z góry dzięki

Opublikowano

Może ten plik serwer.(cos tam cos tam) nie jest w pełni kontatybilny z serwerem ale pluginy blokuja potwory

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

MrJazor właśnie nie próbowałem ale mam do cb pyt jak bym zagrał na innych pliczkach dalej bym miał mój dom itp?? bo ja mogę zagrać na innych pliczkach a te skasować ale najważniejsze żeby był dom bo już gram na moim servie 2 miechy więc dużo tam porobiłem i nie chce tego stracić

Opublikowano (edytowane)

dzięki ziom i 2 pyt ^^ jak przerzucę World folder to będę koło mojej mapki

ostatnie podałbys linka do zaje.bistych jakis plików z wszystkim od razu z mobami i z pluginami

Edytowane przez zylka1
Weteran
Opublikowano (edytowane)

http://www.mpcforum.pl/topic/446684-dlplserverfiles-by-mka-181/ łap tak musisz usunąć folder world w nowych plikach i wklej swój world to tych plików i bd miał swój dom i tam gdzie stałeś wcześniej bd stal po wgraniu nowych plików

@ to wklej od http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-18181/ krzysia też są dobre i zobacz czy dalej masz ten sam błąd

Edytowane przez CvS

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano (edytowane)

Ale VCS właśnie od mączki brałem te pliki serwerowe i właśnie na tych plikach nie było MODÓW

CVS a może za dużo tych pluginów wgrałem

Edytowane przez zylka1