Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest jeszcze jakiś sposób na mapę ?

muszekphelka23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie tak jak w temacie, czy jest jeszcze jakiś sposób aby dostać się na mapę bonusową ???

Wiem że do niedawna można było wskoczyć za pomocą WP, ale już usunięto tę możliwość.

Sam skorzystałem z tego tylko 7 razy, a następnego dnia jakiś pacan napisał do suportu i odebrano nam tą możliwość.

Tylko nie piszcie o CPU skokowym i szansy 1 / 1000 że można tam wskoczyć, bo to wszyscy znają.

Opublikowano

jedyny ? skakaj z drugiej gali na pierwszą na x-1 przy odrobinie szczęścia cię tam tepnie , podobno zamiast urki są kredki teraz

Opublikowano

No bo wszytko bylo cudownie i smiesznie , lecz jakas pijawka napisala do supportu i zamiast 1k x4 i 1k uri znajdujemy tylko 200 kredytow.

Opublikowano

jezeli o to chodzi to z tego co ja wiem i widzialem to tamten idiota to na MPC oficjalnie napisal a wiecie jak BP, wszedzie patrzy wiec nie wiem czy do supportu ale napewno na MPC to napisał .

Opublikowano

jezeli o to chodzi to z tego co ja wiem i widzialem to tamten idiota to na MPC oficjalnie napisal a wiecie jak BP, wszedzie patrzy wiec nie wiem czy do supportu ale napewno na MPC to napisał .

Na epvp też było więc nie pierdol...