Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty, hacki etc.Czy obecnie w PL'u nadal są exp boty, chińskie boty itp.

PrawdziwyDlaGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja tutaj troszkę z nietypowym pytaniem.. Czy obecnie w PL'u nadal są exp boty, chińskie boty itp. itd? Czy może udało się wyeliminować ten syf? Bo ja bardzo chętnie pograłbym sobie znowu w tą grę z czasów, kiedy najlepszym dostępnym hackiem były speed i teleport.. Wtedy ta gra miała klimat, ceny takie, że o potki trzeba było się martwić, przerzuty z v2.. Jeśli wyszedłby nowy serv i wszystko byłoby dobrze zabezpieczone to może udałoby się pograć tak jak kiedyś.. Czekam na jakieś info :)

Opublikowano

Na s25 da się normalnie grać. Ceny jak za starych czasów. Małż 2kk ; ) Botów już tylu nie ma, aczkolwiek hacki typu expbot są jeszcze dostępne do pobrania, dla zwykłych graczy.

Opublikowano

Obecnie hack Typu em jest dostępny nadal na każdy serwer ale jest płatny to zniechęca ludzi... ale już mała ilość z tego korzysta...

A z serwerami nie wiem jak jest :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Przerzuty z v2 nie działaja ...

Teraz trzeba wyjśc z v2 zeby przerzut zrobic :)

Nie ma już tak jak kiedyś :)

A na tych nowszych servach rzeczywiście , opłaca się grac stare ceny (tanie) Ciężko zarobic :)

Co do botów : Co raz mniej ich ^^

Opublikowano

Bota już dawno nie widziałem. No i bardzo Dobrze :D

Ceny są już coraz mniejsze. fms +9 za około 60kk :)

Polecam grac na s25 jest naprawdę tanio. ^^

blaaas.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...