Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniesienie zakazu podawania linków do for serwerów MineCraft

Ankieta  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za zniesieniem zakazu?

• Tak
    • Nie
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! Jestem jednym z wielu właścicieli serwerów MineCraft, którzy publikują swój serwer na MPCForum. W dziale MineCraft obowiązuje kompletnie bezsensowny zakaz podawania linków do for serwerów. Nie rozumiem co ma na celu ten zakaz, jeżeli jakiś użytkownik wejdzie na serwer link i tak zdobędzie? Te fora wykożystywane są do spraw organizacyjnych oraz kontaktu z administracją, ten zakaz tylko utrudnia życie waszych userów których problemy i prośby powinniście brać na serio. Zatem stworzę tutaj taką mini petycję o zniesienie zakazu. Każdy kto też ma takie zdanie, proszony jest o wypowiedzenie się w tym wątku oraz zagłosowanie w ankiecie.

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Jeżeli każdy doda linka w serwerach MC to inni pomyślą że też mogą np. w działach Metin2, CS itd. Co wiążę się z reklamami innych stron www, a ów ktoś poda jako forum serwera, link do innego fora o tematyce Metin2, MineCraft itd. Dlatego na MPC jest zakaz umieszczania linków.

Bezwzgledny zakaz umieszczania linkow do innych for niż mpcforum.pl.
Opublikowano

Rozumiem, ale mimo to uważam że zakaz podawania linków do for SERWERÓW (nie innych) powinien być zniesiony... :unsure:

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Jestem za ale tylko jezeli fora dotycza tylko i wylacznie danego serwera..

podawanie for o danej grze badz grach powinny byc usuniete//warn

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Admin Cienia
Opublikowano

A nie można ustawic automatycznej wiadomości po zalogowaniu z adresem www forum?

Oczywiście że można, np. za pomocą pluginu AutoMessage, często spotykanego na serwerach minecraft. Więc umieszczanie linku w publikacji jest zbędne.

Na nie, myślę, że powinno pozostać tak jak jest obecnie.

1294477714-U1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...